Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα για σπουδές. Ανακάλυψε από μικρός τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώθηκε. Με την στήριξη του πατέρα του άνοιξε ένα ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας και κατέκτησε κοινό και κριτικούς με τις μοναδικές του γεύσεις. Σήμερα διδάσκει αυτό που αγάπησε όσο τίποτε άλλο στη ζωή του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον έχουν χαρακτηρίσει εθνικό μας ζαχαροπλάστη.

Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πόσο επηρέασε η Κωνσταντινούπολη τη μετέπειτα ζωή του; Πότε μπήκε για πρώτη φορά σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και πότε άνοιξε το πρώτο του μαγαζί; Τι ξεχωριστό είχαν τα γλυκά του και ποιο είναι το αγαπημένο του συστατικό; Ποια είναι η βάση της ζαχαροπλαστικής; Ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός και ποιο είναι το όνειρό του; Τι γεύση έχει ο έρωτας; 

Διάβασε ακόμα:

Μάρθα Μάτσα: “Η Συμμετοχή Μου Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ήταν Ένα Όνειρο”

Στέφανος Χανδακάς: “Η Μητρότητα Είναι Δικαίωμα Όχι Προνόμιο”