Είναι ένα από τα πιο διακεκριμένα και αναγνωρίσιμα ανώτατα στελέχη στο χώρο των επιχειρήσεων, αφού ο Όμιλος στον οποίο είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος απασχολεί 1100 άτομα και πραγματοποιεί έσοδα 100 εκατομμυρίων ευρώ. Στοχεύει στο ευ ζην και στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και των εργαζομένων. Ο ίδιος, γυμνάζεται συστηματικά και συμμετέχει σε πρωταθλήματα με την ελληνική ομάδα μπάσκετ παλαιμάχων. Είναι παντρεμένος και έχει 3 κόρες.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πόσο σημαντικό είναι για έναν εργαζόμενο να εργάζεται σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον και πόσο εύκολος είναι ο στόχος αυτός; Τι άλλο αναζητά ο εργαζόμενος εκτός από οικονομικές απολαβές και πόσο εύκολη είναι η ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής; Πώς περιγράφει ο ίδιος την καθημερινότητά του και ποια είναι η σχέση του με την άσκηση; Ποιο είναι το μότο ζωής του;

Δες ακόμα:

Στέφανος Ξενάκης: “Είμαστε Τέλεια Ατελείς”

Μιχάλης Σπανός: “Προσπαθώ Να Δημιουργώ Αξία Για Όσα Περισσότερα Άτομα Μπορώ”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.