Τον γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικές σειρές και το ταλέντο του ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, με τη συμμετοχή του σε βρετανική σειρά. Ανακάλυψε την αγάπη του για τη συγγραφή βιβλίων το 2012, μέσα από το βιβλίο στο οποίο κατέγραφε τη ζωή του ως πατέρας. Ακολούθησαν 7 μυθιστορήματα που αγαπήθηκαν, διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν και κάποια από αυτά μεταφράστηκαν στα Αγγλικά. 

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Τι τον οδήγησε στη συγγραφή βιβλίων; Πόσο τον έχει βοηθήσει το ένστικτο της επιβίωσης; Πώς περιγράφει ο ίδιος τα παιδικά του χρόνια και πόσο τυχερός νιώθει που κάνει μία δουλειά που τον γεμίζει; Πόσο έχει συμβάλλει η οικογένειά του σε αυτό; Τι πιστεύει για τις μεγάλες αλλαγές, τη γενναιοδωρία και την ευγνωμοσύνη και ποια είναι η σχέση του με την διατροφή και την άσκηση;


Διάβασε ακόμα:

Σοφία Λουκέρη: “Το Χαμόγελο Είναι Ο Βασικός Τρόπος Έκφρασης”

Χριστίνα Λαμπίρη: “Θέλω Να Έχω Το Δικαίωμα Να Διαχειρίζομαι Τις Αποφάσεις Για Τη Ζωή Μου Εγώ”


Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.