Η Arianna Huffington, Ιδρύτρια και CEO του Thrive Global, συνάντησε την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και σε μία συζήτηση εκ βαθέων, οι δυο τους μίλησαν για τον ύπνο, την εξάρτηση από το κινητό τηλέφωνο, την ευγνωμοσύνη και τη συγχώρεση αλλά και για το πόσο συχνά κάνουν διάλειμμα από την τεχνολογία και για το αν αγαπούν τον εαυτό τους.

Ύπνος

“Πιστεύω πάρα πολύ στην δύναμη του ύπνου. Πρέπει να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα για να δίνουμε την δυνατότητα στο σώμα και το μυαλό μας να ξεκουράζονται και να χαλαρώνουν. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές είμαι τόσο αγχωμένη που δεν μπορώ να χαλαρώσω και να κοιμηθώ” λέει η Πέρι.  

Κινητή εξάρτηση

“Είμαι πολύ εξαρτημένη από το κινητό μου. Υπάρχει χρόνος και χώρος για τα πάντα γιατί το κινητό είναι σίγουρα μία πολύ χρήσιμη συσκευή για τη ζωή μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μας βοηθάει να επικοινωνούμε και να βρίσκουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Όμως την ίδια στιγμή μπορεί να σου στερήσει την φαντασία και την παρουσία σου” τονίζει η Πέρι.

Ευγνωμοσύνη

“Η ζωή είναι μία περιπέτεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω, όσα έχω καταφέρει και όσα σκοπεύω ακόμα να κάνω. Νιώθω ευγνώμων που ξυπνάω κάθε πρωί, είμαι υγιής και μπορώ να λάμψω” λέει η Πέρι.

Διάλειμμα από την τεχνολογία

“Για αρκετό διάστημα ήμουνα μέρος του προβλήματος. Σήμερα θέλω να είμαι μέρος της λύσης” παραδέχεται η Πέρι. “Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα στο άμεσο μέλλον για να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μείνω ένα διάστημα μακριά από το κινητό μου για και λέω να αρχίσω να το εφαρμόζω κάθε Κυριακή για να αφιερώσω εκείνη την ημέρα στον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου”.

Συγχώρεση

Υπάρχουν πραγματικά προβλήματα στον κόσμο με τα οποία θα πρέπει να ασχολούμαστε. Θα πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και να μάθουμε να συγχωρούμε” λέει η Πέρι. “Ποτέ δεν θα συμφωνείς με όλα όσα κάνουν οι γύρω σου, αλλά θα πρέπει να μάθεις να τους αποδέχεσαι γι΄αυτό που είναι”.

Αγάπη για τον εαυτό μας

“Αγαπούσα πολλά πράγματα αλλά όχι τον εαυτό μου” παραδέχεται η Πέρι. “Σήμερα εστιάζω στον εαυτό μου. Έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά πάντα μαθαίνω από αυτά. Και δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω ζήσει, γιατί όλα μου έμαθαν ένα μάθημα ζωής. Πλέον δεν δίνω μεγάλη σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση.  Έχω μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου για αυτό που είναι και όσα έχει κάνει και το ίδιο θέλω να κάνουν και οι γύρω μου. Κάποιες φορές αυτό λειτουργεί και κάποιες άλλες όχι. Η ομορφιά όμως πηγάζει από μέσα μας. Είναι εσωτερική και όχι εξωτερική.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Πώς χαρακτηρίζει η Πέρι την σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; “Είναι πολύ περίεργηΈχω πάρει εκατομμύρια ‘likes’ στην ζωή μου. Έχω όμως βιώσει τόσο πόνο, μοναξιά και απογοήτευση που με έκαναν να νιώσω ότι δεν είμαι αρκετή”. 

Άκουσε όλη τη συνέντευξη της Κέιτι Πέρι εδώ

Διάβασε ακόμα:

Άστον Κούτσερ: “Προσπαθώ Να Κοιμάμαι 7 ώρες Την Ημέρα Για Να Είμαι Πιο Παραγωγικός”

Ντέμι Λοβάτο: “Πλέκω Για Να Μην Ασχολούμαι Με Το Κινητό Μου”