Είναι σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής, αλλά το μεγαλύτερο ταλέντο του είναι να φτιάχνει ιστορίες, με τις οποίες ο κόσμος γελάει, αφυπνίζεται και προβληματίζεται. Οι “Σαββατογεννημένες” ήταν μόνο η αρχή σε μία πολύ επιτυχημένη καριέρα, καθώς ακολούθησαν το “Παρά 5” και η “Εθνική Ελλάδος”. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και τον αγάπησε όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για την ξεκάθαρη και σταθερή στάση του, όσον αφορά στη διαφορετικότητα και το δικαίωμα του ανθρώπου στην ελεύθερη βούληση, καταδικάζοντας κάθε μορφή κριτικής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Είναι μοναχικός άνθρωπος; Νιώθει ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου; Του αρέσει να βελτιώνεται, να μαθαίνει και να εξελίσσεται; Γιατί θεωρεί ότι σε περιόδους κρίσης βγάζουμε τον καλύτερο ή το χειρότερό μας εαυτό; Πότε θεωρεί ότι βοήθησε και γνώρισε καλύτερα τον εαυτό του και τι συμβουλή θα έδινε στο παιδί του; Έχει πάθει ποτέ burn out; Αγαπάει περισσότερο τον εαυτό του τώρα σε σχέση με το παρελθόν;

Δες ακόμα:

Στέφανος Ξενάκης: «Είμαστε Τέλεια Ατελείς»

Παναγιώτα Βλαντή: «Είμαι Άνθρωπος Των Ευκαιριών»

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.