Σπούδασε χορό και θέατρο στην Αμερική και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα πήρε τον πρώτο της ρόλο ως ηθοποιός δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από ρόλο της σε τηλεοπτική σειρά. Έχει μία κόρη που κάνει τα πρώτα της βήματα ως τραγουδοποιός και τραγουδίστρια και είναι μία γυναίκα με πάθος και γοητεία.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Σκέφτεται την επόμενη ημέρα; Είναι δοτική στις σχέσεις της; Ποια είναι η σχέση της με την κόρη της και γιατί δεν θέλει να είναι το πρότυπό της; Γιατί της αρέσει να δουλεύει με νέους ανθρώπους και ποιες δυσκολίες θεωρεί ότι αντιμετωπίζουν εκείνοι; Ποια είναι η σχέση της με τον Θεό; Πόσο προσέχει τον εαυτό της; Τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο και ποια είναι η σχέση της με την διατροφή;

Διάβασε ακόμα:

Δωροθέα Μερκούρη: “Μερικές Φορές Τα Πράγματα Έρχονται Διαφορετικά Από Ότι Θέλουμε”

Δημήτρης Μακρυνιώτης: “Μεγάλωσα Με Παρωπίδες Και Κάποια Στεγανά Που Δεν Με Βοήθησαν Στη Ζωή Μου”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.