Είναι Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Έχει βάλει στόχο να αλλάξει την καθημερινότητα των εργαζομένων, πείθοντας τους προϊσταμένους της πως οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και πηγαίνουν τις εταιρείες μπροστά.

Η Δέσποινα Σίσκου μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς ξεκίνησε η καριέρα της και τι συνειδητοποίησε η ίδια στην πορεία; Πώς περιγράφει την καθημερινότητά ενός εργαζομένου στην εταιρεία που εργάζεται και η ίδια; Τι προσφέρουν στους εργαζομένους μέσω του προγράμματος well-being; Πόσο σημαντική είναι για μία εταιρεία η επένδυση στους ανθρώπους της, αλλά και οι ίσες ευκαιρίες; Έκανε θυσίες για την καριέρα της και τι θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω; Ποια είναι η σχέση της με τη διατροφή και την άσκηση;

Δες ακόμα:

Παναγιώτης Πετράκης: «Οι Ρόλοι Φωτίζουν Κάποιες Άγνωστες Πλευρές Του Εαυτού Μας»

Μαρίνα Γιώτη: «Η Επαφή Με Τα Παιδιά Άλλαξε Την Καθημερινότητά Μου»

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.