Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις ξυπνήσεις και το τελευταίο πριν κοιμηθείς; 

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνήσω είναι να πάρω πρωινό.  ίσως το έχω μάθει από παιδί λόγω πρωταθλητισμού γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος και έπρεπε όλα να γίνουν πολύ γρήγορα.  Το βράδυ είναι μία άλλη κατάσταση. Συνήθως οργανώνω το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

Έχεις καλή σχέση με τον ύπνο; Πιστεύεις ότι είναι σημαντικός παράγοντας ευεξίας και αποδοτικότητας; 

Ο ύπνος πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικός για τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα. Από τη διάθεση και την  παραγωγικό τη τα, μέχρι την επιδερμίδα και στη δική μου περίπτωση και στις φωνητικές χορδές. Είναι φάρμακο.  Εγώ συνήθως κοιμάμαι 6 με 7 ώρες  και νιώθω ξεκούραστη. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που χρειάζονται παραπάνω.

Έχεις μικρά μυστικά που σε βοηθούν να βρίσκεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα 

Επειδή το πρόγραμμά μου είναι αρκετά γεμάτο χρησιμοποιώ πάντα το ημερολόγιό μου για να σημειώνω τις υποχρεώσεις μου ώστε να είμαι εντάξει απέναντι στους συνεργάτες μου. Είναι κάτι που εφαρμόζω τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου και με έχει απαλλάξει από το άγχος.

Είσαι multitasker; Πιστεύεις σε αυτόν τον τρόπο διαχείρισης των υποχρεώσεων; 

Η έννοια του multitasking πιστεύω ότι διακρίνει όλες τις γυναίκες. Προσωπικά δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω διαφορετικά.

Με τον χρόνο πώς τα πας; Κάνεις καλή διαχείριση του χρόνου σου μέσα στην ημέρα; 

Η αλήθεια είναι ότι όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα είχα μεγάλη δυσκολία με τις αποστάσεις και δεν μπορούσα να υπολογίσω σωστά το χρόνο μου. Πλέον είμαι πολύ τυπική γιατί ο χρόνος στη ζωή του ανθρώπου για μένα είναι το πιο σημαντικό και αναντικατάστατο αγαθό.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απέτυχες; Και πως το αντιμετώπισες; 

Η τελευταία φορά που αισθάνθηκα ότι απέτυχα ήταν όταν έχασα τους γονείς μου. Ένιωθα ότι δεν κατάφερα να τους σώσω από τον καρκίνο. Ήταν αποτυχία για εμένα. Η λογική μου γνώριζε ότι αυτό δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι μου αλλά μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω. Έκανα ψυχανάλυση και συνεχίζω να κάνω και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ.

Κάνεις διαλογισμό; 

Δεν έχω κάνει διαλογισμό αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα δοκιμάσω στο μέλλον.

Τις άσχημες μέρες τις αντιμετωπίζω με χιούμορ.

Τι σχέση έχεις με το κινητό σου; Με την τεχνολογία και τα social; 

Η σχέση μου με το κινητό περνάει διάφορα στάδια. Υπάρχουν περίοδοι που λόγω δουλειάς είμαι συνέχεια στο τηλέφωνο και περίοδοι που το ακούω να χτυπάει και δεν δίνω καμία σημασία.  Όσον αφορά τα social προσπαθώ να είμαι τυπική και να ενημερώνω τον κόσμο για αυτά που κάνω αλλά πάνω από όλα πιστεύω στις διαπροσωπικές σχέσεις και δεν σπαταλάω το χρόνο μου στο κινητό όταν θα βρεθώ με τους φίλους μου.

Τι κάνεις πριν από μια σημαντική απόφαση ή ένα σημαντικό γεγονός; 

Πάντα ζυγίζω τα υπέρ και τα κατά μιας πρότασης γιατί λειτουργώ αρκετά με τη λογική. Παίρνω τη γνώμη ανθρώπων που έχουν διαφορετικές απόψεις από μένα και τους εμπιστεύομαι και έπειτα αποφασίζω. Παρορμητικά λειτουργώ μόνο στις περιπτώσεις που η πρόταση έχει να κάνει με καλλιτεχνική πρόκληση που θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω.

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή; Και τι κάνεις για αυτό;

Κοιτάζω να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό αυτόματα φέρνει ισορροπία στη σχέση μου. Δεν λέω ότι το άλλο δεν είναι σωστό αλλά στη δική μου περίπτωση λειτουργεί καλύτερα η ιδιωτικότητα.

Πως διαχειρίζεσαι μια κακή μέρα;

Τις άσχημες μέρες τις αντιμετωπίζω με χιούμορ. Μπορεί κάτι που θα συμβεί εκείνη την ώρα να με ενοχλήσει, δίνω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και μετά το εξαγνίζω περιγράφοντάς το σε φίλους σαν να είναι το πιο αστείο πράγμα που συνέβη μέσα στη μέρα μου. Έτσι αντί να χαλάσει η διάθεσή μου φτιάχνει.

Αν αναπάντεχα βρεις 15 λεπτά ελεύθερου χρόνου μέσα στη μέρα σου, τι κάνεις;  

Πάντα κοιτάζω να έχω προσωπικό χρόνο μέσα στην ημέρα μου γιατί έτσι λειτουργώ καλύτερα. Αυτό που λατρεύω είναι να περνάω χρόνο με τη γάτα μου τη Yoshi που με ηρεμεί κάθε φορά με το γουργουρητό της.

Τι σε αποφορτίζει; Αποσυμπιέζει;

Αποφορτίζομαι όταν παίζω παιχνίδια, όταν βρίσκομαι με φίλους και όταν είμαι κοντά στη φύση είτε σε θάλασσα είτε σε βουνό κάνοντας καταδύσεις hiking canyoning.

Η ευγνωμοσύνη υπάρχει καθημερινά στη ζωή μου. Ειδικά από τότε που κατάλαβα πόσο αναλώσιμοι είμαστε.

Υπάρχει κάποιο βιβλίο ή ταινία που σου έχει αλλάξει τη ζωή;

Μία ταινία που δεν θα ξεχάσω ποτέ η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι το million dollar baby. Δεν μπορούσα να συνέλθω για τρεις ώρες μετά και από τότε δεν την έχω ξαναδεί. Παρόλα αυτά μου έδωσε μία τεράστια ώθηση και πολλές σκέψεις για το τι μπορεί να καταφέρει ένας άνθρωπος αν το θέλει.

Ποιος είναι ο Thrive στόχος σου;  

Αυτό που θα ήθελα να πετύχω φέτος, είναι να φτιάξω καλύτερα τη διατροφή μου να πηγαίνω τυπικά στο γυμναστήριο χωρίς να το αποφεύγω κάποιους μήνες και να κάνω ταξίδια για να γεμίζει το μυαλό μου με εικόνες. Όσες φορές έχω εφαρμόσει τα 3 αυτά στη ζωή μου πιάνω τον εαυτό μου να είμαι πιο αισιόδοξη.

Έχεις κάποιο μότο που ακολουθείς στη ζωή σου και σου δίνει δύναμη ή/και γαλήνη; 

Πολλές φορές λέω ότι με πίεση δεν γίνεται τίποτα. Είμαι της άποψης ότι αν μέσα σου ξέρεις ακριβώς τι θέλεις άσε το Θεό να στο φέρει. Ξέρει καλύτερα.

H ευγνωμοσύνη υπάρχει στη ζωή σου; Πόσο συχνά (θυμάσαι να) λες «ευχαριστώ»; 

Η ευγνωμοσύνη υπάρχει καθημερινά στη ζωή μου. Ειδικά από τότε που κατάλαβα πόσο αναλώσιμοι είμαστε.

Τι συμβουλή θα έδινες στον νεότερο εαυτό σου; 

Θα του έλεγα να μην παίρνει κυριολεκτικά το κάθε τι που λένε οι άνθρωποι. Να θυμάται ότι η αλήθεια είναι της στιγμής και δεν είναι για πάντα.

Επαγγελματικά σχέδια και δρώμενα; 

Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Χαίρομαι για την επιτυχία που γνωρίζει το “Εσύ” το ντουέτο μου με το Νίνο που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, γιατί ήταν μια συνεργασία που μας βγήκε αυθόρμητα, την απολαύσαμε και την αγκάλιασε πολύ θερμά το κοινό. Ήδη συμπληρώσαμε το πρώτο εκατομμύριο views και συνεχίζει ακάθεκτο την ανοδική του πορεία. Από την άλλη βρίσκομαι ήδη στο στούντιο για το επόμενο δισκογραφικό βήμα και παράλληλα οργανώνω τα live μου που θα ξεκινήσουν πριν το Πάσχα.

Διάβασε ακόμα:

Ήρα Κατσούδα: “Δεν Αφήνω Πλέον Να Με Καπελώνει Η Δουλειά”

Κατερίνα Γερονικολού: «Χωρίς Την Αποτυχία Δεν Θα Συμβεί Ποτέ Καμία Επιτυχία»