Πατρίτσια, πότε ήταν η τελευταία φορά που…

Έκανες ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα;

Το περασμένο καλοκαίρι. Από μικρή ένα από τα ταξίδια των ονείρων μου, ήταν το Μεξικό. Το περασμένο καλοκαίρι λοιπόν πήγα στο Μεξικό και έκανα τα πάντα για να το απολαύσω και να το ζήσω στο 100%.

 Έκανες διαλογισμό ή ψυχανάλυση; 

Δεν έχω κάνει ποτέ διαλογισμό ή ψυχανάλυση, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να ξεκινήσω και είναι στα άμεσα πλάνα μου ο διαλογισμός.

Ένιωσες ότι πρέπει να κάνεις διάλειμμα από την τεχνολογία και γιατί; 

Ναι, αυτό συνέβη όταν πήγα στο Μεξικό. Είχα κάτσει 3 μέρες στο Mexico City και μετά πήγαμε με την παρέα μου στην Baja California Sur στο Νέο Μέξικο. Για 6 μέρες ήμασταν χωρίς δίκτυο, οπότε αναγκαστικά (και ευτυχώς) δεν είχαμε καμία επαφή με τα κινητά μας και τα social media. Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει τα τελευταία χρόνια μιας και ειλικρινά δεν είχα καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Ένιωσες εξουθενωμένη και πως το αντιμετώπισες;

Εξουθ��νωμένη έχω νιώσει σε όλα τα fashion weeks που έχω παρευρεθεί λόγω του τεράστιου προγράμματος που ακολουθώ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί οι μέρες των fashion weeks είναι οι πιο δημιουργικές.

Απέτυχες και πώς το διαχειρίστηκες;

Έχω αποτύχει πολλές φορές στην ζωή μου αλλά όποτε αποτυγχάνω δεν πτοούμαι γιατί κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

 Έβαλες έναν thrive στόχο που σου χαρίζει ευεξία; 

Γενικά όποτε έχω λίγο ελεύθερο χρόνο, το πρώτο πραγμα που φροντίζω να κάνω είναι να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τρώω πολύ υγιεινά και προπονούμαι σε καθημερινή βάση. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Η ευεξία είναι εθιστική. Με την καλή έννοια φυσικά.

Διάβασες ένα βιβλίο ή είδες μια ταινία που σε συγκλόνισε και γιατί;

Πρόσφατα είδα και πάλι μια ταινία που έχω δει σίγουρα πάνω από 5 φορές στην ζωή μου αλλά όσο cliche και αν ακούγεται είναι από τις αγαπημένες μου. Είναι το “The Notebook”. Με συγκλονίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με την πραγματική και μεγάλη αγάπη. Ότι η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και ότι μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Πόσο όμορφο μπορεί να είναι αυτό;

Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως κάθε κορίτσι ή γυναίκα, έχει αδυναμία σε οτιδήποτε shiny, έτσι και εγώ το ίδιο. Η Pandora έκανε launch την gold platted συλλογή της και φρόντισα να είμαι μία από τις πρώτες κοπέλες που θα έπαιρνε το χρυσό “bee bracelet” , χρυσό “bee pendant” αλλά και τα δαχτυλίδια της συλλογής. Πάντα πρέπει να κάνουμε δώρα στον εαυτό μας. Είμαστε γυναίκες και το αξίζουμε!

Ανακάλυψε και εσύ τη νέα συλλογή Pandora Shine και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διάβασε ακόμα:

8 Ερωτήσεις Στην Ναταλία Γεωργαλά

8 Ερωτήσεις Στην Έλενα Γαλύφα

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.