Πλέον η καθημερινότητά μας αρχίζει σταδιακά να αλλάζει και μοιάζει να επανέρχεται σε μια κανονικότητα, χωρίς βέβαια να μιλάμε για ολική επαναφορά. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας για όσα κατάφερε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα και να τον φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας το 1-day retreat for Women “Relax & Discover Yourself”! Πρόκειται για μια ολοήμερη διαδρομή χαλάρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης με την Ιφιγένεια Παρασκευπούλου. Οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποφασίσουν
ποιες θέλουν να είναι και με ποιον τρόπο θέλουν να ζουν. Θα πραγματοποιηθούν ομαδικές διαδικασίες με στόχο τη χαλάρωση, την επαφή με το σώμα, με το εδώ και τώρα, την αναγνώριση και την αποδοχή των ενδιάμεσων της ζωής, την ακρόαση της εσωτερικής φωνής και των επιθυμιών, το όνειρο, την έμπνευση και τον αναπροσανατολισμό του.

Οι συμμετέχουσες θα έρθουν αντιμέτωπες με αυτό που τις χωρίζει από μια υγιή, με αγάπη κι αποδοχή, σύνδεση με τον εαυτό τους, αλλά και με τα εμπόδια που τις κρατούν μακριά από τη ζωή που επιθυμούν να ζουν. Κι όλα αυτά παρέα με άλλες ενδιαφέρουσες γυναίκες, με παρόμοιες σκέψεις κι ανάγκες που θα δώσουν χρόνο και χώρο ώστε η κάθε μία να εμφανιστεί, να εκφραστεί, να ακούσει τη φωνή της και να ανακαλύψει τη δύναμη της. Πρόκειται για μια τέλεια συνταγή Ψυχολογίας, Life Coaching, Φωτοθεραπείας, Play Therapy, Embodiment και Ενσυνειδητότητας.

Το retreat θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/6, 09:30-17:30 στο Roof Garden του SAY Hotel.

Κόστος Συμμετοχής: 155,00€
Στην τιμή περιλαμβάνεται: Welcome καφές με barista, ένα διάλλειμα με κάποιον χυμό ή aναψυκτικό και γεύμα στη
brasserie του ξενοδοχείου. Οι συμμετέχουσες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.

Διάβασε ακόμα:

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα!

Πώς να μη χάσεις έναν άντρα και κυρίως να μην χάσεις τον εαυτό σου

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.