Ενεργειακές θεραπείες; Διαλογισμός; Μαθήματα Pilates; Functional training ή kangoo jumps για ενήλικες και παιδιά από 5 έως 15 χρόνων; EMS ή tumbao;

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Γλυφάδας, θα ζήσεις δυο μέρες γεμάτες προσφορά, ενέργεια και αγάπη για τους άλλους, το σώμα και την ψυχή σου. Θα γυμναστείς για καλό σκοπό, θα βελτιώσεις την υγεία σου και θα βρεις τρόπους για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! 

Το Σαββατοκύριακο αυτό, πρωταγωνιστεί το παιδικό kangoo αλλά και το kangoo ενηλίκων που κερδίζει συνέχεια φανατικούς θαυμαστές. Τα παιδιά και οι γονείς θα γυμναστούν χορεύοντας και διασκεδάζοντας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα πάνε στα Παιδικά Χωριά SOS και το ίδρυμα «Χαρά» για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το κόστος κάθε μαθήματος ή συνεδρίας θα εχει την εκπτωτική τιμή των 10 ευρώ, ενώ μπορείς να ανακαλύψεις σε ειδικές εκπτωτικές τιμές, ρούχα αθλητικά και casual από τη συλλογή «Begatti» και βραδινά από την εταιρία Emakou.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.