Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα. 25 χρόνια αφιερωμένα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Έτσι λοιπόν ο οργανισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα 25α του γενέθλια στη χώρα μας, ξεκινά μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις έχοντας ως αφετηρία φέτος τον φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο Walk for Wishes. 

Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό φιλανθρωπικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους! 

Έτσι, από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαΐου, όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για συγκεντρώσουμε 2.500.000 βήματα, που θα εκπληρώσουν τις ευχές 25 παιδιών. Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Όλοι μαζί βοηθάμε τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Πώς γίνονται οι δωρεές

Ο καθένας από εμάς μπορεί να επισκεφθεί το donate.makeawish.gr και να κάνει τη δωρεά του. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oreal Hellas, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος). 

Λίγα λόγια για Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του οργανισμού δεσμεύονται να  εκπληρώνουν την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήριά τους. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.600 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. 

Διάβασε ακόμα:

Ένας έφηβος κάνει το γύρο της Κεφαλονιάς με κανό-καγιάκ για καλό σκοπό

6 Λόγοι για τους οποίους η ευγνωμοσύνη κάνει καλό στον εγκέφαλό σου