Μετά από 17 επιτυχημένες διοργανώσεις, που χαρακτηρίστηκαν από τον επαγγελματισμό και την απόλυτη αξιοπιστία τους, το περιοδικό BEAUTÉ προκηρύσσει και φέτος, για 18η συνεχή χρονιά, τα PRIX DE BEAUTÉ 2018.

Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πιο παλιός, δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000 από το περιοδικό BEAUTÉ, αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του χώρου και μια από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την πιστοποίηση και

την καταξίωση των αξιόλογων προϊόντων στην αγορά των καλλυντικών.

Η 18η διοργάνωση των PRIX DE BEAUTÉ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών, του επίσημου φορέα της καλλυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Ορίστε τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις για τον σημαντικό αυτό διαγωνισμό στον χώρο της ομορφιάς.

Ποιος είναι ο σκοπός των PRIX DE BEAUTÉ

-Η επιβράβευση και καταξίωση των σημαντικών καλλυντικών προϊόντων που απευθύνονται στη γυναίκα αλλά και τον άντρα και διακρίνονται, μεταξύ άλλων, για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, την αισθητική και την καινοτομία τους.

-Η ενθάρρυνση της ποιοτικής βελτίωσης και ανάπτυξης ολόκληρου του κλάδου.

-Η επικοινωνία των επιτευγμάτων του κλάδου προς την ευρύτερη κοινή γνώμη και η καλλιέργεια των σχέσεών του με όλες τις ομάδες κοινού με τις οποίες έρχεται σε επαφή.

Πώς γίνεται η βαθμολόγηση

Τα συμμετέχοντα προϊόντα βαθμολογούνται από Επιτροπή Ειδικών του χώρου, η οποία αποτελείται από δερματολόγους, φαρμακοποιούς, διπλωματούχους αισθητικούς, αλλά και επαγγελματίες όπως κομμωτές και make up artists, από το καταναλωτικό κοινό, καθώς και από το κοινό των ιστοσελίδων των χορηγών επικοινωνίας.

Την εξειδικευμένη αυτή έρευνα κοινού και επιτροπής την πραγματοποιεί κάθε χρόνο η εταιρεία Focus Bari για λογαριασμό των PRIX DE BEAUTÉ, όπου η αξιολόγηση των προϊόντων γίνεται μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της εταιρίας.

Πώς γίνεται η επιλογή των φιναλίστ

Η επιλογή των φιναλίστ προϊόντων γίνεται από 700 γυναίκες που προέρχονται από το online panel της Focus Bari και από την επιτροπή των ειδικών του χώρου –δερμοτολόγοι, αισθητικοί, φαρμακοποιοί, make up artists και κομμωτές– και το ευρύ κοινό μέσω των ιστοσελίδων των χορηγών επικοινωνίας, ένας εκ των οποίων είναι και το Thrive Global. Κάνε κλικ και γίνε και εσύ ένας από τους κριτές και κέρδισε πλούσια δώρα.

Γιατί χρειάζεται να τα ξέρεις όλα αυτά;

Επειδή γνωρίζοντας ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό, θα σου είναι πιο εύκολο να επιλέξεις κάθε φορά που βρίσκεσαι σε δίλημμα για το ποιο είναι το καλύτερο ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν.

Διάβασε ακόμα:

Ξέρεις Να Διεκδικείς;

Κάνε Τα “Θέλω” Σου “Μπορώ”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.