Aλλος ένας χρόνος έφυγε αφήνοντας πίσω του εμπειρίες πολλές, καλές και κακές, αλλά σίγουρα μοναδικές. Ακόμα λοιπόν και αν υπάρχουν πράγματα που θες να αφήσεις πίσω σου από το χρόνο που πέρασε, η συμβουλή μου είναι να τα κρατήσεις όλα. Γιατί όσο δύσκολα ή άσχημα και αν ήταν, σε έκαναν πιο δυνατό και πιο σοφό. Κράτησέ τα όλα, οπλίσου με δύναμη και αισιοδοξία και υποδέξου τη νέα χρονιά με όνειρα και στόχους που όχι μόνο εύχεσαι, αλλά και θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις. Δώσε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό σου και χρησιμοποίησε τη δύναμη και τη γνώση που κρύβεις μέσα σου για να αλλάξεις όλα εκείνα που σε ενοχλούν ή που σου κάνουν κακό αλλά και όλα εκείνα που ξέρεις ότι μπορούν να σε κάνουν να ζήσεις καλύτερα.

Αυτήν τη χρονιά κάνε την ανατροπή, νίκησε τους φόβους ή τη βόλεψή σου και τόλμησε να δεις και να κάνεις τα πράγματα αλλιώς! Στην υγεία, τη διατροφή, τη γυμναστική, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Στην ευεξία σου. Σε αυτή σου την προσπάθεια το «Thrive» θα είναι εδώ με συμβουλές, προτάσεις, ιδέες και έμπνευση για όλα όσα χρειάζεσαι ώστε να είσαι και να νιώθεις καλύτερα. Για να γνωρίσεις, να φροντίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως του αξίζει. Για να πετύχεις τους στόχους σου και να αλλάξεις τα πράγματα μέσα σου και γύρω σου προς το καλύτερο. Μπορείς και το ξέρεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θες. Βάλε στόχο λοιπόν και ξεκίνα αυτή τη χρονιά με το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Εμείς το κάναμε! Έλα και εσύ μαζί μας σε αυτό το thrive ταξίδι…

“Στόχος μου για την νέα χρονιά είναι να βρω περισσότερο χρόνο για την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Επίσης να φροντίσω τον εαυτό μου καλύτερα γιατί αν δεν το κάνω δεν θα μπορέσω να φροντίσω τους ανθρώπους που αγαπώ”.

Ανδρέας Βούρος – Γενικός Διευθυντής Thrive Global Greece

 

“Να προσπαθώ να εργάζομαι λιγότερο τα Σαββατοκύριακα, να ανάβω πιο συχνά το τζάκι, να πηγαίνω μεγαλύτερη βόλτα τον σκύλο μου. Επίσης να απολαύσω περισσότερες σχέσεις που στηρίζονται στην αληθινή αποδοχή και όχι στην εξάρτηση. 

Φλώρα Κασσαβέτη – Αρχισυντάκτρια

 

“Το 2019 κατάφερα τους δύο από τους τρεις στόχους μου : το νερό το πρωί και το ξύπνημα χωρίς ξυπνητήρι! Το περπάτημα στον Υμηττό είναι για να επιτευχθεί το 2020. Ως αποτέλεσμα της πλήρους συνειδητοποίησης ότι είναι καταστροφική η αμέλεια της καλής μας σωματικής κατάστασης!”

Κατερίνα Τριβυζά – Διευθύντρια Εταιρικών Προγραμμάτων

 

“Στόχος μου κάθε χρονιά είναι να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι. Αυτό που θέλω να πετύχω το 2020 είναι να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου, να γίνω πιο αυθόρμητη και να αξιοποιώ προς όφελος μου κάθε κατάσταση, είτε εύκολη, είτε δύσκολη”.

Ελίζα Σακκά – Συντάκτρια 

 

“Το χρόνο που μας πέρασε κατάφερα να αποσυνδέομαι από την τεχνολογία στις κοινωνικές μου συναντήσεις, ώστε να είμαι καλύτερος ακροατής. Στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι περισσότερη άσκηση, καθώς και να μην ασχολούμαι με το κινητό μου πριν πάω για ύπνο για να κοιμάμαι καλύτερα και περισσότερο”.

Άρης Πασχαλίδης – Project Manager

 

“Δύο χρόνια τώρα στο Thrive, κάνω unplug τις ώρες εκτός γραφείου για να έχω περισσότερο προσωπικό χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους μου, τους οποίους παρακινώ να κάνουν το ίδιο! Ο στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να αγχώνομαι λιγότερο – ειδικά για όλα όσα δεν αφορούν εμένα”!

Ελίνα Δελενίκα – Υπεύθυνη Διαχείρισης Περιεχομένου

“Στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να αγχώνομαι λιγότερο για τα πράγματα που μπορεί να συμβούν και να τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και καθαρή ματιά εφόσον συμβούν. Ο ποιοτικός χρόνος με τους αγαπημένους μου, ο περιορισμός του multitasking και η γυμναστική είναι τα βήματα που θα με οδηγήσουν πιο κοντά στην ψυχική και σωματική ευεξία και ακόμα και αν κάποιες φορές είναι μικρά θα προσπαθήσω να είναι σταθερά και πάντα με κατεύθυνση προς τα μπρος.”

Φαίη Ευθυμίου – Διευθύντρια Σύνταξης

 

Καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη υγεία, ενέργεια και αλλαγές που μόνο καλό μπορούν να μας φέρουν!

Διάβασε ακόμα:

5 Όμορφοι Τρόποι Να Φέρεις Τα Χριστούγεννα Στο Γραφείο

Νέος Χρόνος, Νέος Δρόμος