Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις ξεκινούν. Μια από αυτές είναι και το Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Christmas Factory, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης επιστρέφει για όγδοη χρονιά φέτος στην Αθήνα για να αναβιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το Santa’s Factory, το Sweet Factory και το Toy’s Factory είναι μερικές από τις δράσεις που θα λατρέψουν οι μικροί επισκέπτες του πάρκου και μάλιστα δωρεάν.

Ακόμα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούνε τα δώρα τους στην πιο πλούσια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου μπορεί κανείς να βρει τα πάντα: παιχνίδια, ζαχαρωτά, αναμνηστικά, γούρια και, φυσικά, δώρα για τους πολύ πολύ αγαπημένους μας. Αλλά κατά τη διάρκεια της βόλτας σου δεν θα πεινάσεις, ούτε θα διψάσεις: 15 καταστήματα εστίασης με γλυκά εδέσματα, hot dogs, σουβλάκια και pizza.

Στον ίδιο χώρο, στην ωραία αυλή της Τεχνόπολης, θα δεις το carousel, τα αυτοκινητάκια, την πιο λαμπερή ρόδα της Αθήνας, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και πάρα πολλά παιχνίδια για όλους.

Και κάθε Σαββατοκύριακο, μπορείς να απολαύσεις ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, το οποίο θα προσφέρεται καθημερινά μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.

Επιστρέφουν και τα εργαστήρια!

Μαζί με το αγαπημένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων επιστρέφουν και όλα τα εργαστήρια που λατρεύουν τα παιδιά: Το Εργαστήρι της κυρά Βασίλαινας όπου το κάθε παιδί θα γράφει το γράμμα του και θα το δίνει προσωπικά στον Άη Βασίλη, η Σχολή Ταχυδακτυλουργίας που φέτος θα στεγάζεται σε έναν θεματικό, «μυστικό» χώρο, το Εργαστήρι Κατασκευής στο οποίο τα παιδιά θα φτιάχνουν τις δημιουργίες τους και θα τις παίρνουν μαζί τους, το Εργαστήρι Κονκάρδας όπου το κάθε παιδί θα κατασκευάζει το δικό του παράσημο-κονκάρδα και, τέλος, το κλασικό Εργαστήριο Face-painting όπου τα παιδιά θα ζωγραφίζουν το πρόσωπο και τη μάσκα τους με αβλαβή, οικολογικά χρώματα.

Κι όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, το The Christmas Factory βαδίζει μαζί και φέτος με το Make A Wish. Ειδικά αυτή τη φορά προετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο -έκπληξη με λαμπερούς καλεσμένους και στόχο να προσφέρουν όλοι μαζί σε ένα σημαντικό σκοπό.

Τι είναι αυτό που αλλάζει;

Το Christmas Factory προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες για την υγιεινή του χώρου καθ’όλη τη διάρκεια του The Christmas Factory 2021.

Μέτρα προστασίας από τον Covid
• Είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

• Δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου μέσω VIVA ή από τα ταμεία της εισόδου Περσεφόνης και Ιάκχου αφού γίνει πρώτα ηλεκτρονική προεγγραφή

• Θα υπάρχουν 2 υποχρεωτικές είσοδοι (Περσεφόνης και Ιάκχου) και 1 υποχρεωτική έξοδος (Πειραιώς)

• Θα υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης επισκεπτών το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το SITE της εκδήλωσης

• Όλοι οι εκθέτες και το προσωπικό της εκδήλωσης θα είναι εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων έξι (6) μηνών

• Η εκδήλωση θα έχει πιστοποιητικό COVID FREE που της εξασφαλίζει τον μέγιστο αριθμό επισκεπτών

• Αποστάσεις ασφαλείας στα σημεία συνωστισμού (Ταμεία εισόδου, εσωτερικά ταμεία)

• Δεν ξεχνάμε πάντα την μάσκα μας στις μετακινήσεις μας, αλλά και στις ουρές και θυμόμαστε να τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

• Επιδαπέδια και επιτραπέζια αντισηπτικά χεριών σε πολλά σημεία του φεστιβάλ

• Καθημερινή απολύμανση όλων των ειδικών επιφανειών των κοινόχρηστων χώρων (παγκάκια, ταμεία, τουαλέτες κλπ.)

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 6€
Καθημερινές έως τις 23/12: 1+1 στα 6€

Προπώληση: viva.gr

Για να λαμβανεις τα καλύτερα άρθρα μας στο email σου, γράψου στο Newsletter μας.

Διάβασε ακόμα:

Τρόποι για να ξεπεράσετε την κακή διάθεση

Ο Thrive Οδηγός του Επαναπροσδιορισμού: Μάθε να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς

Author(s)

  • Ελίζα Σακκά

    Content Editor

    Η Ελίζα Σακκά είναι content editor και social media manager.