Ο πιο διασκεδαστικός, χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου της χώρας, το Santa Run, επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας! Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Η 6η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την είσοδο του City Link, με μία διαδρομή 3 χιλιομέτρων.

Το Santa Run αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό με στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας. Ντύσου λοιπόν και εσύ Άγιος Βασίλης και τρέξε για καλό σκοπό.

Credits: Νίκος Καρανικόλας, Πελαγία Καρανικόλα

Το Santa Run πραγματοποιείται με διοργανωτές τα Holmes Place, καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).  

Διάβασε ακόμα:

Μοιράσου Τη Δύναμη Της Ευχής

Πρόσφερε Αγάπη Με Ένα Ξεχωριστό Δώρο