Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την Άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, είναι η δημιουργία μοναδικών έργων τέχνης! Τώρα που μένουμε σπίτι, φτιάχνουμε ευφάνταστα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, παίρνοντας ιδέες από τα έργα των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Διασκεδάζουμε με πινέλα, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πολύχρωμα χαρτιά και μαθαίνουμε μικρά μυστικά για υλικά και τεχνικές ζωγραφικής μέσα από έργα σπουδαίων καλλιτεχνών αλλά και έργα παιδιών από τις συλλογές του Μουσείου.  

Με οδηγό την τέχνη μπορούμε να προσθέσουμε στην ομορφιά της ζωής μας αλλά και να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες με σεβασμό στον συνάνθρωπο και με ενδιαφέρον για την κοινωνία, το περιβάλλον, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Σε αυτό το link θα βρεθείς στον υπέροχο κόσμο των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης που είναι γεμάτος χρώματα, φαντασία, συναισθήματα χαράς και θα περάσεις δημιουργικές ώρες,
Καλή επιτυχία!

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.