Το KPMG Institute, σε συνεργασία με τη Thrive Global Greece, διοργανώνει μια σειρά από ψηφιακά σεμινάρια, με τίτλο “Thriving Performance” τα οποία εστιάζουν στην ενδυνάμωση της ευεξίας και της αποδοτικότητας των εργαζομένων στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα των αλλεπάλληλων αλλαγών που επιτάσσουν ταχύτητα και προσαρμοστικότητα. 

Πώς συνδέεται η ευημερία και η αποδοτικότητα με τον τρόπο σκέψης και τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις

Οι νέοι τρόποι εργασίας, που επέβαλε η πανδημία, κατέδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο ότι πλέον δεν μιλάμε για ανάγκη εξισορρόπησης εργασιακής και προσωπικής ζωής (work life balance), αλλά για ανάγκη εναρμόνισης της εργασιακής και προσωπικής καθημερινότητας (work life integration). Επιπλέον, είναι κοινά αποδεκτό ότι η συνολική ευημερία κάθε εργαζομένου συνδέεται άμεσα με την παραγωγικότητα του και την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Η KPMG έχοντας μακρά πορεία και πολυδιάστατη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, που σχετίζονται με τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις, συνεργάζεται με την Thrive Global και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο πρώτο Thriving Performance εκπαιδευτικό σεμινάριο “Paradigm Shift”. Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, η εισηγήτρια της Thrive θα αναλύσει πώς οι πεποιθήσεις που συντηρούμε μας εμποδίζουν να ευημερήσουμε και να είμαστε επαγγελματικά πιο αποδοτικοί στην καθημερινότητά μας, και επιπλέον θα μας δείξει τρόπους που θα συμβάλλουν στην αλλαγή των συνηθειών μας.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 15:00-17:00
Ατζέντα & Περιεχόμενα Σεμιναρίου 

Μύθοι και πραγματικότητα σχετικά με την ευεξία και την αποδοτικότητα

  • Τρόπος σκέψης και φίλτρα αντίληψης
  • Πεποιθήσεις που εμποδίζουν την ευημερία και την αποδοτικότητα
  • Πώς αλλάζουν οι τρόποι σκέψης
  • Άσκηση αλλαγής προτύπου
  •  Αλλαγή συνηθειών – Μικροβήματα

Σε ποιους απευθύνεται; 

Το παραπάνω διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους Εργαζόμενους, τους Διευθυντές, Προϊστάμενους, Υπεύθυνους τμημάτων, και σε όλα τα στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού που επιθυμούν να βελτιώσουν την ευεξία και την αποδοτικότητά τους!

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα!

Διάβασε ακόμα:

Εφάρμοσε τον κανόνα του 30% του Steve Jobs για να εισέλθεις στη “χρυσή εποχή” σου

10 λεπτά την Παρασκευή που θα κάνουν τη Δευτέρα σου 10 φορές πιο εύκολη