Κι εκεί που συχνά, νιώθαμε την φροντίδα της φορτική, αν και πάντα ευπρόσδεκτη… τις αγκαλιές της υπερβολικές, το νοιάξιμο πολύ, έφτασαν αυτές οι μέρες… που βρεθήκαμε μακριά της και έγιναν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία, έντονη λαχτάρα για αγκαλιές. Γιατί εκείνη είναι πάντα εκεί. Για εμάς. Και εμείς, την αφήσαμε λίγο μακριά. Για εκείνη. Τίποτα όμως δεν θα άλλαζε, την δική της φροντίδα. Καμιά απόσταση. Κανένας χρόνος.

Είναι η μαμά μας! Και καμιά δεν της μοιάζει! Και μας νοιάζει να είναι καλά! Πολύ καλά!

Έχοντας βαθιά στην φιλοσοφία της την φροντίδα και την οικογένεια, η NIVEA διοργανώνει διαγωνισμό στο Instagram και δωρίζει σε κόρες και μαμάδες 15 μοναδικά καλάθια ομορφιάς και περιποίησης με μοναδικά προϊόντα φροντίδας.  

Ανέβασε κι εσύ μια φωτογραφία με τη μητέρα σου, χρησιμοποιώντας τα #NIVEAGreece και #MyMomOurNIVEA, στείλε της το πιο γλυκό σου μήνυμα και γέμισε το Instagram αγκαλιές! 

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.