Άνοιξαν οι δωρεάν προκρατήσεις για την επίσκεψή σας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για την Παρασκευή 5/6, το Σάββατο 6/6 και την Κυριακή 7/6 Ιουνίου.

Κάντε την δωρεάν προκράτησή σας εδώ.

Με την προκράτησή σας η διάρκεια της επίσκεψής σας είναι 4 ώρες.

Η πρόσβαση παραμένει πλήρως ελεύθερη για τους άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και τις εγκύους καθώς και για έναν συνοδό τους. Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Το ΚΠΙΣΝ παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους αλλά με νέους κανόνες, προκρατήσεις και μέτρα προστασίας.

Ο βασικός στόχος για την επόμενη περίοδο είναι ο συνδυασμός της άριστης εμπειρίας των επισκεπτών, με τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας τους, καθώς και της υγείας των εργαζομένων. Για τον σκοπό αυτό, εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο για το άνοιγμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και των υπόλοιπων υπαίθριων χώρων του ΚΠΙΣΝ, το οποίο εγκρίθηκε από την ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί τους κανόνες που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα και διεθνώς.

Μάθετε περισσότερα στο snfcc.org

Διάβασε ακόμα:

Θα ζήσεις ή θα αποδείξεις;

Η ζωή μας μετά την καραντίνα

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.