Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Πώς να υποστηρίξεις τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.
-Τι ρόλο παίζουν τα ψώνια σου.


Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν καταστροφικοί και προκάλεσαν δραστικές αλλαγές στη ζωή μας. Ο κόσμος και ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε ο ένας με τον άλλον μοιάζουν διαφορετικοί πλέον. Πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να μένουμε μέσα, να δουλεύουμε από το σπίτι και να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες. Αλλά σε περιόδους αβεβαιότητας, θυμόμαστε ότι κάποια πράγματα μένουν ίδια: η ισχύς της κοινότητας και η κοινή μας ευθύνη να υποστήριξουμε ο ένας τον άλλον-τοπικά, εθνικά και παγκόσμια. Μαζί, ακόμα κι από μακριά, μπορούμε να κάνουμε θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Δημιουργήσαμε το μη κερδοσκοπικό κατάστημα, The Little Market, για να ενδυναμώσουμε οικονομικά κοινότητες που έχουν ανάγκη, συνδέοντας μικρούς παραγωγούς με ενσυνείδητους καταναλωτές. Όσο περισσότερα προϊόντα παράγουμε ηθικά, τόσες περισσότερες ευκαιρίες εισοδήματος μπορούμε να υποστηρίξουμε και τόσα περισσότερα άτομα να βοηθήσουμε. Εξαιτίας της πανδημίας, δουλεύουμε σκληρά για να ανακαλύψουμε δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις για να υποστηρίξουμε ομάδας ταλαντούχων τεχνιτών και κοινωνικές επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. 

Ακολουθούν μερικοί από τους αγαπημένους τρόπους να προσφέρουμε: 

Ενδυνάμωση των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Homeboy Industries, στο Los Angeles. Μια ΜΚΟ που βασίζεται στην κοινότητα, η Homeboy Industries υποστηρίζει άτομα που βίωσαν την εμπειρία της φυλακής ή συμμετείχαν σε συμμορία. Συνεργαστήκαμε με το Homeboy Bakery, ένα τμήμα κοινωνικής επιχείρησης της Homeboy Industries, για να παραδώσουμε φρεσκοψημένα αγαθά στην περιφέρεια του Los Angeles. Από κρουασάν και μπισκότα, μέχρι bagel και ψωμί, υπάρχει κάτι για όλους. 

Υποστήριξη στους εργαζομένους της πρώτης γραμμής 

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, από τους εργαζομένους στο χώρο της υγείας, μέχρι τους υπαλλήλους στα supermarket, που εργάζονται ασταμάτητα και ανιδιοτελώς στην κοινότητα. Όπως εσύ, σε συνδυασμό με την παραμονή στο σπίτι, αναζητούμε τρόπους να τους βοηθήσουμε. 

Ψώνισε ενσυνείδητα 

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να ψωνίζουμε με πρόθεση και να κάνουμε αγορές που προσφέρουν. Στο The Little Market, είμαστε ευγνώμονες που φέρνουμε σε επαφή αγοραστές με την τοπική τους κοινότητα, την εθνική μας κοινότητα, την παγκόσμιά μας κοινότητα. Κάθε συνεισφορά στο The Little Market υποστηρίζει δίκαιους μισθούς και ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων για τεχνίτες και δημιουργούς που  ανήκουν σε ευάλωτους πληθυσμούς σε όλον τον κόσμο. 

Εμπνεόμαστε από την παγκόσμια κοινότητά μας, για να δείξουμε ανθεκτικότητα και να χρησιμοποιήσουμε τη φωνή μας για το κοινό καλό-την υποστήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είμαστε ευγνώμονες για τη υποστήριξη από το αγοραστικό κοινό, που επιλέγει να κάνει τη διαφορά, με κάθε αγορά. Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την κοινότητα και να αποκτήσουμε τελικά μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, ο ένας για τον άλλον.

Διάβασε ακόμα:

«Δεν πετάμε τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε»

Η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου θα εξυπηρετήσει την κοινωνία

Author(s)

  • Lauren Conrad

    Προσωπικότητα της τηλεόρασης

    Η Lauren Conrad είναι προσωπικότητα της τηλεόρασης, συγγραφέας, σχεδιάστρια μόδας και φιλάνθρωπος.
  • Hannah Skvarla

    Συνιδρύτρια του The Little Market

    Η Hannah Skvarla είναι συνιδρύτρια του The Little Market, ενός μη κερδοσκοπικού καταστήματος δίκαιου εμπορίου, που πωλεί ηθικά κατασκευασμένα προϊόντα από τεχνίτες σε όλον τον κόσμο.