Στα επόμενα 2 λεπτά θα μάθεις:

– Γιατί οι τοξίνες παίζουν ρόλο.
– Τι είναι αυτό που μπορεί να σε απωθήσει από την αγορά ενός ιχθυέλαιου.


Σίγουρα έχεις ακούσει ότι τα Ω3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα συντελούν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου, καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Γι’ αυτό, εξάλλου, τα Ω3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (EPA & DHA) είναι γνωστά κι ως ‘’απαραίτητα’’, αφού ο οργανισμός δεν μπορεί να τα παράγει, παρά μόνο να τα προσλάβει από τη διατροφή. Παρόλο που ένα συμπλήρωμα Ω3 θεωρείται συνήθως απαραίτητο, υπάρχουν λόγοι που μπορεί να σε κρατούν μακριά από το πολύτιμο αυτό διατροφικό δώρο.

1.Ανησυχείς για την περιεκτικότητα σε τοξίνες

Υδράργυρος, διοξίνες, βαρέα μέταλλα κι άλλοι περιβαλλοντικοί ρύποι που υπάρχουν στις θάλασσες, μπορεί να συσσωρευτούν σε υψηλότερα επίπεδα στα μεγαλύτερα σε μέγεθος ψάρια και θαλασσινά, τα οποία διατρέφονται με μικρότερα ψάρια. Ως εκ τούτου, ένα ιχθυέλαιο που προέρχεται από τέτοιου είδους ψάρια πιθανόν να εμπεριέχει τα προαναφερθέντα, τα οποία – μέσω της πρόσληψης του ιχθυέλαιου – μπορεί να συσσωρευτούν στον ανθρώπινο οργανισμό.

2.Σε ενοχλεί η επίγευση που αφήνει

Κάτι που μερικές φορές δυσαρεστεί τους καταναλωτές ιχθυέλαιων είναι ότι συνήθως αφήνουν μια ανεπιθύμητη επίγευση ψαριού, ακόμα κι αρκετές ώρες μετά την πρόσληψή τους.

3.Δεν γνωρίζεις τι πρέπει να ελέγξεις, όταν επιλέγεις

Για να είσαι βέβαιος ότι το συμπλήρωμα Ω3 που έχεις επιλέξει είναι υψηλής ποιότητας, καλό είναι να προτιμάς προϊόντα αξιόπιστων εταιριών, διότι κατά τεκμήριο τηρούν τις προϋποθέσεις σωστής πρόσληψης, συσκευασίας και συντήρησης. Επίσης, να λαμβάνεις συμπληρώματα τα οποία είναι πιστοποιημένα ώστε να μην είναι επιβαρυμένα με βαρέα μέταλλα και τοξίνες. 

Γι’ αυτό σου προτείνουμε

Το Omegazon της HealthAid

Είναι ένα υψηλής καθαρότητας Νορβηγικό ιχθυέλαιο που έχει υποστεί μια διαδικασία γνωστή ως μοριακή απόσταξη, ώστε να είναι απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα, διοξίνες, υδράργυρο κι άλλα συστατικά με τα οποία επιβαρύνονται τα ψάρια στους ωκεανούς. Επίσης αποτελεί μια ειδική anti refluxno after taste σύνθεση, η οποία δεν αφήνει την επίγευση κατά τη χρήση του. Τέλος εμπεριέχει ισοσταθμισμένη αναλογία ανά κάψουλα(425mg EPA & 325mg DHA). Ως εκ τούτου αποτελεί την ιδανική επιλογή για την πρόσληψη ω-3 λιπαρών.

Πού θα το βρεις;

Στα φαρμακεία, μόνο από την Health Aid.

Τώρα, επομένως, που γνωρίζεις πώς πρέπει να επιλέγεις τα ωμέγα σου μπορείς να αναζητήσεις το καλύτερο συμπλήρωμα Ω3 λιπαρών οξέων αναβαθμίζοντας την ποιότητα της διατροφής σου.

Μάθε περισσότερα στο www.pharmacenter.gr

Διάβασε ακόμα:

10 Τρόφιμα Για Δυνατό Μυαλό Και Καλύτερη Συγκέντρωση

Λεπτίνη: Πώς Μπορεί Η Ορμόνη Της Πείνας Να Σε Βοηθήσει Να Χάσεις Βάρος

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.