Σίγουρα ξέρεις ότι ο ήλιος είναι ένα από τα μυστικά της ευεξίας σου, γιατί βοηθάει τον οργανισμό σου να συνθέσει τη βιταμίνη D και βελτιώνει την διάθεσή σου άμεσα – χάρη στις αντικαταθληπτικές ιδιότητές του. Όπως επίσης ξέρεις ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποδεχθεί βλαβερή για το δέρμα σου, προκαλώντας από πρόωρη γήρανση ως και καρκίνο.

Γι’ αυτό, αυτό το μήνα, που ο καιρός επιβάλει να περνάς χρόνο έξω, αυξάνοντας την έκθεσή σου στο ηλιακό φως, σου προτείναμε  τρόπους για να αναπτύξεις μια πιο ασφαλή σχέση με τον ήλιο και να απολαμβάνεις τα οφέλη του, χωρίς κινδύνους. Μία σειρά από άρθρα σε βοήθησαν να αποφύγεις τα λάθη που κάνεις με την ηλιοπροστασία, όχι μόνο στην παραλία αλλά και στην πόλη, σου εξήγησαν πώς να προστατεύεσαι ανάλογα με τον φωτότυπό σου και σε βοήθησαν να επιλέξεις το αντηλιακό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Χρήσιμες οι γνώσεις, αποστολή μας όμως είναι να μπορείς και να τις εφαρμόσεις. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα διαγωνισμό που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το πιο πρακτικό κιτ ολοκληρωμένης αντηλιακής προστασίας της αγοράς, το Luxurious Suncare High Protection Pack της Intermed απλά και μόνο με την εγγραφή σου στο newsletter μας.  Τα συνδυάσαμε γιατί έχουν ένα κοινό: περιέχουν και τα δυο ότι χρειάζεσαι, το newsletter για την ευεξία σου και το pack για την προστασία σου από τον ήλιο. Σου υποσχόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό το καλοκαίρι να κάνεις τον ήλιο ξανά φίλο σου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη σχέση με τον ήλιο; Διάβασε τα παρακάτω:

5 Λάθη Που Κάνεις Με Την Αντηλιακή Σου Προστασία Στην Πόλη

Κάνε Τον Ήλιο Φίλο Σου

Ο Συνδυασμός Που Σε Γερνάει Πιο Γρήγορα

Τι Λένε Τα Χρώματά Σου Για Τη Σχέση Σου Με Τον Ήλιο

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.