Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως μπορείς να πάρεις μέρος στην μεγαλύτερη δενδροφύτευση στην Ελλάδα εντελώς δωρεάν και μάλιστα από το σπίτι σου; Και όμως, πρόκειται για κάτι 100% αληθινό που δεν πρέπει να χάσεις!

Στις 8 Νοεμβρίου, εκεί που είναι ο καθένας, στο σπίτι του, στο χωράφι του, στο βουνό, στον κήπο του, όπου μπορεί, φυτεύει από μόνος του, με τους φίλους του ή την οικογένεια του από ένα δεντράκι, ένα φυτό ή ένα θάμνο.

Ο στόχος είναι: 10.000.000 δέντρα.

Πως μπορείς να συμμετέχεις

Υπάρχουν τέσσερεις τρόποι με τους οποίους μπορείς να συμμετέχεις και εσύ και όπως καταλαβαίνεις, δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην το κάνεις.

1ος τρόπος: Φύτεψε ένα δέντρο.

Πάρε την πρωτοβουλία και φύτεψε ένα δέντρο στην περιοχή σου. Βρες ένα μέρος όπου μπορείς να φυτέψεις το δεντράκι σου. Μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία ή βίντεο και να το μοιραστείς στα social media με hashtag #we4all και να κάνεις mention στο story σου.

2ος τρόπος: Δώρισε ένα δέντρο.

Με την δωρεά σου το we4all θα φυτέψει και θα φροντίσει ένα ή περισσότερα δέντρα σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει ανάγκη.

3ος τρόπος: Κάνε Δωρεά.

Κάθε συνεισφορά σου είναι σημαντική επειδή παρέχει τα αναγκαία μέσα για να συνεχιστεί η προσπάθεια.

4ος τρόπος: Κοινοποίησε στα social media την προσπάθεια της we4all.

Τι είναι η Μ.Κ.Ο we4all

H we4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά.

Όπως αναφέρεται στο site της we4all: «Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά και σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Ο θυμός, η θλίψη και το αίσθημα συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που μας ένωσε σε μια κοινή αποστολή: Να βοηθήσουμε την Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Όραμά μας είναι να δούμε την ανθρωπότητα να συνυπάρχει σαν μια μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση και τις υπόλοιπες μορφές ζωής.»

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το we4all.com

Διάβασε ακόμα:

Πώς οι καλές πράξεις βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία μας

Οι γυναίκες μπορούμε! Νόμπελ Χημείας σε 2 γυναίκες επιστήμονες

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.