Κάθε Δεκέμβριο, οι εμπειρίες, οι γνώσεις, οι επιτυχίες αλλά και οι απογοητεύσεις μιας ολόκληρης χρονιάς μας επισκέπτονται μέσα από σκέψεις και απολογισμούς που, είτε είναι θετικοί είτε αρνητικοί, μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν. Είναι αυτή η εποχή που περιμένεις το καινούργιο και που η αισιοδοξία που αναβοσβήνει καθημερινά σε όλο και περισσότερα στολισμένα δέντρα, σπίτια και δρόμους δεν σε αφήνει να πέσεις ψυχολογικά αλλά αντίθετα σου δίνει δύναμη να διερευνήσεις αλλά και να διορθώσεις όσα «λάθος» μπορεί να συμβαίνουν μέσα σου και γύρω σου.

Γιατί κάθε Δεκέμβριο κλείνει ένας κύκλος και σε καλεί να πάρεις μια καινούργια χρωματιστή κιμωλία και να ζωγραφίσεις δίπλα τον επόμενο. Με την ελπίδα και τη θέληση να είναι ωραιότερος και καλύτερος. Όπως τότε που ήσουν παιδί και έγραφες γράμμα στον Άη Βασίλη και με κλειστά μάτια και πολλή αγάπη έστελνες την πίστη και τις επιθυμίες σου στον ουρανό. Έτσι και τώρα. Πάρε χρώματα και ξεκίνα. Κράτα ό,τι αξίζει από τη χρονιά που πέρασε, βάλε στόχους και οπλίσου με δύναμη και αισιοδοξία για να τους πραγματοποιήσεις. Βάλε χρώμα στη ζωγραφιά σου, κλείσε τα μάτια σου και δες τα πράγματα αλλιώς. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο των γιορτών, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τους ανθρώπους που σου κάνουν καλό, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και προσπάθησε να εντάξεις στη ζωή και τη δουλειά σου όσες περισσότερες thrive συμβουλές και αλλαγές μπορείς. Όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί ξέρεις ότι σου κάνουν καλό. Με μικρά και σταθερά βήματα λοιπόν κάνε την αλλαγή που θες, αποχαιρέτησε τον χρόνο που φεύγει κρατώντας τις εμπειρίες που σου χάρισε και που – είτε θετικές είτε αρνητικές – σε έκαναν σίγουρα πιο σοφό και υποδέξου με αισιοδοξία και δημιουργικότητα τον νέο που έρχεται. 

To αφιέρωμα X-mas Thrive σε βάζει σε εορταστική διάθεση, σου δείχνει τη σημασία και τα οφέλη της αγάπης και της προσφοράς για τον εαυτό σου και τους άλλους και σε βοηθάει να  απολαύσεις αυτές τις γιορτές πιο thrive από ποτέ!

Διάβασε ακόμα:

Μοιράσου Τη Δύναμη Της Ευχής

Ξέρεις Ότι Αν Στολίζεις Νωρίς Είσαι Πιο Χαρούμενος;