Αλήθεια «παίζεις» ακόμα με το ίδιο πάθος για να κερδίσεις όπως τότε που ήσουν παιδί; Και όταν μιλάω για «παιχνίδι» και «πάθος» στην ενήλικη πλέον ζωή εννοώ αν στον κάθε στόχο που βάζεις αποφασίζεις να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο και κόπο προκειμένου να τον πετύχεις. Αν δίνεσαι με όλες τις δυνάμεις σου και αν χρησιμοποιείς όλα τα μέσα που έχεις στη διάθεσή σου για να βγεις νικητής. Και το σημαντικότερο αν αντιμετωπίζεις τον κάθε σου στόχο με τον ενθουσιασμό ενός παιχνιδιού και το αντίστοιχο πάθος για τη νίκη.

Ελπίζω οι απαντήσεις που δίνεις στα παραπάνω ερωτήματα να είναι θετικές και οι στόχοι σου τις περισσότερες φορές επιτεύξιμοι. Γιατί το μόνο που πρέπει να αλλάζει μεγαλώνοντας είναι οι κανόνες και ο βαθμός δυσκολίας των «παιχνιδιών» που επιλέγουμε να παίζουμε. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και την εμπειρία της ήττας που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά τα χρόνια που σίγουρα αρκετές φορές έχουμε βγει χαμένοι σε πολλά «παιχνίδια» για μεγάλους, οι χειρισμοί μας ως ενήλικοι παίκτες θα πρέπει να είναι απόλυτα υπολογισμένοι.

Γιατί όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις ότι πολλά πράγματα είναι ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής. Ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και έναν άνισο θεωρητικά αγώνα αρκεί να μελετήσεις σωστά τον αντίπαλο και να μπεις ανάλογα προετοιμασμένος στον στίβο μάχης.

Θωρακίσου όσο καλύτερα μπορείς λοιπόν, βάλε στόχο και βγες νικητής. Αυτό είναι το πρώτο αφιέρωμα που αποφασίσαμε να αναπτύξουμε εδώ στο Thrive Greece με την υποστήριξη της Uni-Pharma παρέχοντας για έναν μήνα χρήσιμες συμβουλές υγείας και ευεξίας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα και την ευημερία μας.

Γιατί η θωράκιση της υγείας μας και η ενίσχυση της ευεξίας μας ενάντια στις επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά και που τόσο άγαρμπα και απροειδοποίητα μας τραβάνε πολλές φορές μακριά από την ευημερία που αναζητάμε πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους.

Ξεκίνα λοιπόν από τα βασικά και ενίσχυσε τη δύναμή σου. Χρησιμοποίησε όλα σου τα όπλα, αναζήτησε ακόμα περισσότερα και αν χρειαστεί παίξε ακόμα και άμυνα προκειμένου να βγεις νικητής. Προστάτευσε την υγεία σου με απλούς και πρακτικούς τρόπους, φάε σωστά, γυμνάσου αποτελεσματικά, ψυχή τε και σώματι, κοιμήσου ποιοτικά και διώξε το στρες. Δεν είναι δύσκολο αρκεί να το θες.

Το Thrive έχοντας ως βασικό πυλώνα την ευημερία μέσα από την επίτευξη της ουσιαστικής ευεξίας, της έξυπνης εργασίας και της μέγιστης αποδοτικότητας σε όλους τους τομείς της ζωής μας θα είναι δίπλα σου σε αυτή την προσπάθεια με άρθρα, έρευνες και συμβουλές από έγκριτους ειδικούς. Ξεκίνα να διαβάζεις και να εφαρμόζεις όσα σου προτείνουμε και να είσαι σίγουρος ότι θα βγεις ο νικητής αυτού του παιχνιδιού! 

Διάβασε ακόμα:

Έχεις Ένα Λεπτό; Κάνε Κάτι Καλό Για Την Υγεία Σου

7 Μυστικά Για Θετική Διάθεση Και Καλύτερη Υγεία

Author(s)