Η αγαπημένη δημιουργός και ερμηνεύτρια επιστρέφει δυναμικά με μία μουσική πρωτοβουλία, που θα συγκινήσει. Η ΜΟΝΙΚΑ αφιερώνει το νέο της τραγούδι, Saving the World, στους πραγματικούς ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στη μάχη ενάντια στον COVID-19: στους εργαζόμενους των νοσοκομείων όλων των χωρών που έχουν πληγεί από την πανδημία, παγκοσμίως.    

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Πηγή έμπνευσης για το νέο μου τραγούδι, είναι οι καθημερινοί ήρωες με τις μάσκες και τα γάντια, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, που με αυταπάρνηση, δίνουν καθημερινά ένα σκληρό αγώνα, ο καθένας από τη δική του θέση, ενάντια στην πανδημία του COVID-19».

Ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους, η αγαπημένη δημιουργός διαθέτει το 100% των εσόδων του τραγουδιού, που θα συγκεντρωθούν από την πλατφόρμα του YouTube, για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε όλες τις χώρες κυκλοφορίας του. Με κάθε view του music video του τραγουδιού στο YouTube, μπορούμε όλοι μας να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους καθημερινούς αυτούς ήρωες, στηρίζοντάς τους στον αγώνα κατά του ιού.  

Δες το official music video και γίνε και εσύ μέρος αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς: 

Βρες το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://songwhip.com/song/monika/saving-the-world

Διάβασε ακόμα:

Βρες το νόημα σε δύσκολες περιόδους

Η συμπόνια είναι η έκτη αίσθηση που η ανθρωπότητα έχει ανάγκη

Author(s)

  • Ελίζα Σακκά

    Content Editor

    Η Ελίζα Σακκά είναι content editor και social media manager.