Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι σου κάνει καλό να προσφέρεις, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς. Κάθε βδομάδα, το Thrive Global παρουσιάζει δράσεις που ξεχωρίζουν και χρειάζονται τη βοήθειά σου.

Ξέρεις ότι υπάρχουν σχολεία που αδυνατούν να πληρώσουν το πετρέλαιο με αποτέλεσμα οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε δύσκολες συνθήκες; Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν παιδιά ή ενήλικες που διαβιούν σε Ιδρύματα και Κοινωφελείς Οργανισμούς της χώρας μας χωρίς θέρμανση; Έχεις αναρωτηθεί πώς περνούν οι άνθρωποι αυτοί την πιο κρύα εποχή του χρόνου; Και ότι χρειάζονται ζεστασιά για να μπορέσουν να επιβιώσουν; 

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει και το κρύο γίνεται όλο και πιο τσουχτερό…

«Ο Δεσμός προσφέρει Ζεστασιά». 

Είναι το πρόγραμμα που υλοποιεί για 6η συνεχή χρονιά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός. Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι συνάνθρωποί μας, εδώ και 5 χρόνια ο Δεσμός παρέχει καύσιμα θέρμανσης όπου υπάρχει ανάγκη. Από την Κρήτη μέχρι την Ροδόπη. Συνολικά στα πέντε έτη που υλοποιείται το πρόγραμμα, ο Δεσμός έχει προσφέρει 537 τόνους πετρελαίου θέρμανσης σε 324 οργανισμούς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, «ζεσταίνοντας» 16.832 συνανθρώπους μας.

Συνολικά στα πέντε έτη που υλοποιείται το πρόγραμμα, ο Δεσμός έχει προσφέρει 537 τόνους πετρελαίου θέρμανσης σε 324 οργανισμούς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, «ζεσταίνοντας» 16.832 συνανθρώπους μας. 

Ανταμοιβή για τους ανθρώπους του Δεσμού είναι τα χιλιάδες χαμόγελα που εισπράττουν από μαθητές και επωφελούμενους φορέων κοινωνικής πρόνοιας της χώρας μας.

Με το κρύο να έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλές περιοχές της χώρας, ο Δεσμός επιθυμεί να προσφέρει ζεστασιά και αυτόν το χειμώνα. Για να το καταφέρει όμως χρειάζεται και τη δική μας βοήθεια! 

Ανταμοιβή μας τα χιλιάδες χαμόγελα που εισπράττουμε από μαθητές και επωφελούμενους φορέων κοινωνικής πρόνοιας της χώρας μας.  

Στήριξε κι εσύ το σωματείο να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να υλοποιήσει το πρόγραμμα για 6η συνεχή χρονιά και χάρισε σε ένα παιδί ή έναν ενήλικα την ζεστασιά που έχει ανάγκη. Χάρισε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και έναν πιο ζεστό χειμώνα. Εξάλου, χαρά, συγκίνηση, περηφάνια είναι ορισμένα μόνο από τα συναισθήματα που νοιώθουμε, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις εδώΤο πρόγραμμα υλοποιείται φέτος χάρη στην υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, το οποίο στέκεται σταθερά δίπλα στην προσπάθεια αυτή του Δεσμού τα τελευταία 4 χρόνια.

Διάβασε ακόμα:

Μαγειρεύοντας Στον Δρόμο Για Τον «Άλλον Άνθρωπο»

Κοινωνικά Ευπαθείς Ομάδες “Διαβάζουν” Μέσα Από Τα Μάτια Εθελοντών

Author(s)

  • Ελίνα Δελενίκα

    Head of Content Thrive Greece

    Η Ελίνα Δελενίκα είναι Head of Content του Thrive Greece.