Στα επόμενα 2 λεπτά θα μάθεις:

-Ποιες παραμέτρους πρέπει να λαμβάνει υπόψη ένα πρόγραμμα γυμναστικής.
-Σε ποιους απευθύνονται τα online προγράμματα γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη.


Τα Online προγράμματα άσκησης και ευεξίας μπήκαν στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων ειδικά την τελευταία περίοδο. Και όλα δείχνουν ότι ήρθαν για να μείνουν. 

Η προσωπική προπόνηση είναι σημαντική και προσφέρει πιο άμεσα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα άσκησης είναι απαραίτητο να είναι εξατομικευμένο και βασισμένο στους στόχους του αθλούμενου, ενώ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι πρέπει να αλλάζει κάθε μήνα, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ανάλογο με την ηλικία του κάθε ασκούμενου, τις μυοσκελετικές παθήσεις που ίσως έχει (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, τενοντίτιδα κ.α.), το ιστορικό του σε τραυματισμούς, τη στάση του σώματός του και γενικά την κατάσταση της υγείας του (υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτης, καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες, παχυσαρκία).

Διαδικτυακά προγράμματα από την Ελένη Πετρουλάκη

Για αυτό Ελένη Πετρουλάκη και η εξιδικευμένη ομάδα γυμναστών του Fitlab παρέχει διαδικτυακά προγράμματα άσκησης για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακόμα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες όπως επίσης και για χρόνιες παθήσεις για όλες τις ηλικίες σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε, εντός και εκτός Ελλάδας. Τα προγράμματα απευθυνόνται σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων και σε όλες τις ηλικίες (Kids , Teens , 40+ , 50+, άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνιες παθήσεις, εμμηνόπαυση, εγκυμοσύνη, αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη. Επίσης υπάρχουν προγράμματα ανάλογα με το επίπεδο του καθένα σε ότι αφορά την γυμναστική (Αρχάριοι -Μεσαίο επίπεδο -Προχωρημένοι – Beginners, Intermediate, Advanced).

Με ένα κλικ 

στο σύνδεσμο: ONLINE PERSONAL TRAINING – FITLAB BY ELENI PETROULAKI μπορείς να επιλέξεις όποιον γυμναστή θέλεις έχοντας παράλληλα συνεχή υποστήριξη από όλη την ομάδα του Fitlab.

Όπου και εάν βρίσκεσαι, μπορείς εύκολα να έχεις τον προσωπικό σου γυμναστή μέσα από τη δυνατότητα που σου παρέχει το Fitlab by Eleni Petroulaki με τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας. 

Διάβασε ακόμα:

10 Τροφές που κόβουν την όρεξη

Πες αντίο στην κυτταρίτιδα με τη σωστή διατροφή!

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.