Η Warply, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του fintech και των Προγραμμάτων Επιβράβευσης Πελατών παγκοσμίως και μέλος του Mastercard Start Path, δημιούργησε μία νέα υπηρεσία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης, για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα σε καταστήματα, καθώς και για take away και delivery. 

Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία με την οποία οι πελάτες καταστημάτων retail ή εστίασης, μπορούν να μειώσουν αισθητά το χρόνο παραμονής τους μέσα στα καταστήματα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ορατό σημείο πληρωμής. 

Ο πελάτης σκανάρει με το κινητό του το QR της απόδειξης αγοράς του, αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία της κάρτας με την οποία επιθυμεί να πληρώσει και η πληρωμή  ολοκληρώνεται με ένα κλικ.  Παράλληλα λαμβάνει και ο έμπορος επιβεβαίωση της πληρωμής. Η υπηρεσία της Warply μπορεί να ενσωματωθεί σε ψηφιακά μέσα του εμπόρου αλλά υπάρχει και σαν αυτόνομο mobile app που προσαρμόζεται στα δεδομένα του εμπόρου. 

Η κα Μαρία Πάτση, General Manager της Warply, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια καινοτομία που λανσάραμε με στόχο τη διευκόλυνση και την ασφάλειά των πολιτών. Πληρώνοντας μέσα στο κατάστημα με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται πολύ ο χρόνος παραμονής και η επαφή με τους ταμίες, για τη μεγαλύτερη προστασία όλων. Είναι μια χρήσιμη λύση που οι έμποροι θα χρειαστούν με το άνοιγμα των καταστημάτων που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Ήδη, παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Walmart, έχουν προχωρήσει σε διεύρυνση των επιλογών ανέπαφης πληρωμής από κινητό για delivery, pickup και in-store.

Διάβασε ακόμα:

Video: Oι οδηγίες που πρέπει να ακολουθείς για την προστασία από τον κορονοϊό

Κορονοϊός: 9 λόγοι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.