Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Ποια λύση μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω.
-Πώς θα βρεις το συνδυασμό που σου ταιριάζει.


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια για την εμφάνισή τους σε  κοινωνικές εξόδους, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις οι οποίες την περίοδο των γιορτών αναμενόμενα αυξάνονται. Ποια γυναίκα, εξάλλου, δεν θα ήθελε να δείχνει φρέσκια και ανανεωμένη στο γιορτινό τραπέζι με τους φίλους και συγγενείς; Ή σε μία επαγγελματική εκδήλωση; Και φυσικά να κλέψει τις εντυπώσεις; 

Υπάρχει όμως λύση που μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο και δεν είναι ενέσιμη;  Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο ερώτημα. Κι όμως υπάρχει. Δεδομένου ότι μια νέα εποχή έχει ανατείλει στο κεφάλαιο της αντιγήρανσης. 

Η FREZYDERM φυσικά πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά στον τομέα της ομορφιάς και της αντιγήρανσης με μία νέα τάση. Την χρήση των Cream Boosters. Συνδυάζοντας τις  ήδη τέλειες κρέμες της FREZYDERM, με τη στοχευμένη ενισχυτική δράση των Cream Boosters το τέλειο γίνεται τελειότερο.

Η πρόταση της FREZYDERM για δραστική αναδόμηση του προσώπου

Αν θέλεις μια ενισχυμένη αγωγή με αποτελεσματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα κατά των στατικών και των ρυτίδων έκφρασης η FREZYDERM σου προτείνει έναν διπλό συνδυασμό: 

Peptides & Stems Cream Booster + Dermiox Cream  

Ο εμπλουτισμός της καθημερινής κρέμας με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα ενισχύει δραστικά την αναδόμηση του δέρματος. Και από την άλλη, ο εμπλουτισμός της Dermiox Cream με τα πεπτίδια και το Stems Cream Booster απογειώνει τη σύνθεση και ενισχύει τη δράση της κρέμας. 

Δες πώς να τα εφαρμόσεις εδώ.

Πώς θα βρεις τι σου ταιριάζει

Για να βρεις ανάλογα με την ηλικία σου και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου τον συνδυασμό κρέμας και Cream booster που σου ταιριάζει, επισκέψου το https://www.frezydermperfection.gr και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Διάβασε ακόμα:

5 Μορφές Άσκησης Που Βοηθούν Στην Ευλυγισία

Stretching: Απαραίτητο Όσο Και Η Αναπνοή Μας

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.