Πολύ συχνά αξίζουμε και μπορούμε να πετύχουμε στην επαγγελματική μας ζωή, υπάρχουν όμως εμπόδια που συναντάμε και χρειάζεται να μάθουμε πώς να τα ξεπεράσουμε. Κάποια από τα εμπόδια αυτά σχετίζονται με το εξωτερικό περιβάλλον και τις συνθήκες μέσα στις οποίες κινούμαστε επαγγελματικά, αλλά και πώς λειτουργεί ο κόσμος ευρύτερα.

Ωστόσο, μέσα από το ρόλο μου ως Career Coach διαπιστώνω πολύ συχνά πως αρκετά από τα εμπόδια που συναντούμε στην καριέρα μας τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και μάλιστα χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά μένουμε διαρκώς με την επίγευση της αποτυχίας που προκαλεί απογοήτευση και μας αποθαρρύνει να αναλάβουμε δημιουργική δράση.

Τα καλά νέα είναι πως όσα από τα εμπόδια προέρχονται από αιτίες που εμείς ορίζουμε, τότε είναι στο χέρι μας να δράσουμε και να τα ξεπεράσουμε. Άλλωστε, τα μικρά βήματα οδηγούν στις μεγάλες αλλαγές!

Με αυτό το σκεπτικό σας προσκαλούμε στο live διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο Νίκησε τα 10 πιο συχνά εμπόδια καριέρας που θα πραγματοποιηθεί live την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:00, το οποίο σας προσφέρουμε δωρεάν. 

Στο σεμινάριο αυτό θα σας καθοδηγήσω στο πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να πετύχουμε επαγγελματικούς στόχους σε όποιο στάδιο της επαγγελματικής μας ζωής κι αν βρισκόμαστε.

Θα έχουμε την ευκαιρία μιας διαδραστικής συζήτησης όπου θα μάθεις πώς μπορείς:

  • να εξελίξεις την καριέρα σου, είτε θέλεις να πάρεις μια προαγωγή ή να μετακινηθείς σε άλλον εργοδότη, είτε ακόμα κι αν θέλεις εντελώς να αλλάξεις κατεύθυνση
  • να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους και να «ανέβεις»
  • να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να δημιουργήσεις ένα ισχυρό personal branding
  • να σκέφτεσαι με τρόπο που σε ευνοεί και δεν σε σαμποτάρει
  • να επανατοποθετηθείς στον επαγγελματικό χάρτη και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει
  • να δημιουργήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου με τη βοήθεια των πιο ισχυρών μεθόδων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

Θα είναι μια πολύ εποικοδομητική βραδιά. Σε περιμένουμε! Πληροφορίες και link συμμετοχής μπορείς να βρεις εδώ.

Για να λαμβανεις τα καλύτερα άρθρα μας στο email σου, γράψου στο Newsletter μας.

Διάβασε ακόμα:

Πώς να αντιμετωπίσετε την απόρριψη στην εργασία

Νέα θέση εργασίας; Πώς θα επιτύχεις από την 1η ημέρα

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.