Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο ορισμός της αγάπης; Είναι άραγε για όλους μας ο ίδιος; Αγάπη σημαίνει να νοιάζεσαι, να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, να μοιράζεσαι, να νιώθεις ασφάλεια… Πολλά μπορεί να πει κανείς και οι τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας ποικίλουν.

Αυτή τη χρονιά, την ιδιαίτερη που ζούμε, ίσως η έκφραση της αγάπης μας έχει περιοριστεί. Η WWF Hellas σου προτείνει έναν πολύ ωραίο τρόπο για να μοιραστείς τη δικιά σου αγάπη με τον άνθρωπο που θέλεις, ενώ παράλληλα μοιράζεσαι την αγάπη σου για την προστασία του περιβάλλοντος.

Υιοθέτησε έναν πιγκουίνο

Δείξε την αγάπη σου υιοθετώντας έναν πιγκουίνο για τον αγαπημένο σου! Η WWF θα σου στείλει την ειδική εκδοχή του πιστοποιητικού υιοθεσίας για να το μοιραστείς ή ενημέρωσέ τους πού και πότε θέλεις να το στείλουν.

Οι πιγκουίνοι είναι μονογαμικοί, διατηρούν σχέσεις εξ’ αποστάσεως και αν οι συνθήκες δεν τους χωρίσουν μπορούν να ζευγαρώσουν για μια ζωή. Όταν ένας αρσενικός πιγκουίνος επιλέγει μια θηλυκιά για σύντροφο, τη φλερτάρει φέρνοντάς της πέτρες, ενώ η θηλυκιά αξιολογεί τη συμπεριφορά του και αν την εγκρίνει, μένουν μαζί για πάντα. Αρσενικοί και θηλυκοί πιγκουίνοι μοιράζονται τη φροντίδα των παιδιών τους.

Με τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου υποστηρίζεις τη δουλειά της WWF και τους δίνεις τα μέσα να συνεχίσουν να προστατεύουν το περιβάλλον που μας φιλοξενεί.

Κάνε τώρα την αγάπη σου μοναδική!

Διάβασε ακόμα:

Jeff Bezos: Ο άνθρωπος που τα παράτησε όλα για να γίνει «μάγος»

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να φοβόμαστε

Author(s)

  • Ελίζα Σακκά

    Content Editor

    Η Ελίζα Σακκά είναι content editor και social media manager.