Πόσες φορές έχεις κοιτάξει τον ουρανό περιμένοντας να δεις ένα αστέρι να πέφτει για να κάνεις μία ευχή; Τα αστέρια ήταν πάντα συνδεδεμένα με την ελπίδα και τα όνειρα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τι θα έλεγες λοιπόν αν μπορούσες να κάνεις μία ευχή αληθινή; Μία ευχή ενός λιγότερου τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του;

Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) μεταμορφώνεται “μαγικά” σε αστέρι αγάπης και φωτίζει τη ζωή των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές για τη ζώη τους ασθένειες. Έτσι, με 2 μόλις ευρώ, ο καθένας από εμάς μπορεί να το αποκτήσει και να γίνει ο κρίκος μίας μεγάλης αλυσίδας αγάπης, “φωτίζοντας” τα παιδιά ευχής, με Δύναμη, Χαρά, Ελπίδα και Ζωή. Εμείς στο Thrive παραλάβαμε τα αστέρια μας και στολίσαμε το γραφείο. Εσύ;

Τι δεν ξέρεις για το Αστέρι της Ευχής…

  • Το πρόγραμμα που αφορά στο Αστέρι Ευχής συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια.
  • Τα έσοδα του προγράμματος κάλυψαν το 2018 το κόστος περισσότερων από 100 ευχές, από τις 245 που εκπληρώθηκαν.
  • Τα έσοδα του προγράμματος καλύπτουν το 1/3 των ευχών που εκπληρώνει κάθε χρόνο το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).
  • Το Αστέρι της ευχής απευθύνεται σε σχολεία, επιχειρήσεις και ιδιώτες.
  • Στο πίσω μέρος του αστεριού μπορείς να γράψεις τη δική σου ευχή.

Οι καιροί είναι για όλους μασ δύσκολοι, αλλά σίγουρα πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο. Αποκτώντας το Αστέρι Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), βοηθάς τον οργανισμό να πραγματοποιήσει την ευχή ενός παιδιού, χαρίζοντας στο ίδιο το παιδί και την οικογένειά του μερικές μαγικές στιγμές.

Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Ας δώσουμε στα παιδιά ένα λόγο να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαία. Όπως το να γίνουν καλά.

Μάθε περισσότερα για το Αστέρι της Ευχής εδώ.

Διάβασε ακόμα:

Αυξέντιος Καλαγκός: “Ο Όρκος Του Ιπποκράτη Δεν Είναι Μία Τυπική Υποχρέωση”

Πώς Μία Μπάλα Μπορεί Να Αλλάξει Τον Κόσμο