Η διοικητής του νοσοκομείου Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, κα Έλενα Ροφαέλα, προέβη σε μία πολύ όμορφη κίνηση αναγνώρισης και εμψύχωσης για τους γιατρούς και νοσηλευτές, ζητώντας από παιδιά του δημοτικού να στείλουν τις ζωγραφιές τους με ένα μήνυμα που θα απευθύνεται στους ήρωες του Νοσοκομείου Ξάνθης! Μια πολύ έξυπνη πρωτοβουλία που θα δώσει δύναμη στους γιατρούς και τους νοσηλευτές να συνεχίσουν να μάχονται τον ιό και θα τους φτιάξει τη διάθεση.

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και αν έχεις παιδιά δείξε τους πως μπορούν να βοηθήσουν.

Σε αυτή τη συγκυρία που ζούμε, οι άνθρωποι που δίνουν τη μεγάλη μάχη, που αντιμετωπίζουν με θάρρος και γενναιότητα το φονικό ιό και παλεύουν με το θάνατο καθημερινά, είναι οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Είναι εκεί, πιστοί στο καθήκον. Για να είμαστε εμείς οι υπόλοιποι υγιείς και ασφαλείς.

Σκεφτήκαμε λοιπόν τις μέρες αυτές που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να κάνουμε κάτι ώστε να δώσουμε δύναμη σε όλους αυτούς τους καθημερινούς ΗΡΩΕΣ που αποτελούν την Ασπίδα κατά του κορoνοϊού. Η ιδέα μας όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τα μικρά παιδιά, που με τον πολύ τρυφερό και δημιουργικό τρόπο τους μπορούν να μας γεμίσουν με δύναμη και αισιοδοξία.

Ζητάμε λοιπόν από παιδιά του δημοτικού να μας στείλουν τις ζωγραφιές τους με ένα μήνυμα που θα απευθύνεται στους ήρωες του Νοσοκομείου Ξάνθης!

Με χρώματα και λέξεις!

Θα περιμένουμε έως τη Κυριακή 12/4/2020‬ να μας στείλετε τα έργα σας, στο mail: [email protected] αλλά και στη σελίδα μας στο FB, αναγράφοντας το όνομα του παιδιού και την ηλικία του.

Αυτό που θα κάνουμε εμείς για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας είναι όλες αυτές τις υπέροχες ζωγραφιές σας να τις τοποθετήσουμε στη κλινική covid-19 και στην νέα παιδιατρική πτέρυγα covid-19, για να παίρνουν θάρρος οι ασθενείς μας.

Επίσης το πιο ευφάνταστο αισιόδοξο μήνυμα θα το τοποθετήσουμε έξω από τη κλινική covid-19 να το βλέπουμε και να μας δίνει θάρρος και δύναμη.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τα παιδιά, μας δείχνουν το δρόμο.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η Διοικητής
Έλενα Ροφαέλα

Διάβασε ακόμα:

Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δίπλα τους

Δωρεάν βοήθεια για τη θωράκιση της ψυχικής υγείας