Όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι το χαμόγελο έχει δύναμη και μπορεί να επηρεάσει θετικά τις συναναστροφές σου σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν ισχύει, όμως, αυτό για όλα τα χαμόγελα.

Το πρώτο στοιχείο που γνωρίζουμε για την ποιότητα ενός χαμόγελου είναι ότι πιο ελκυστικό θεωρείται το λευκό χαμόγελο. Πιο συγκεκριμένα, μελέτη της Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής έδειξε ότι το 96% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα λευκά δόντια κάνουν το χαμόγελο κάποιου, αλλά και τον ίδιο πιο ελκυστικό.

Ρόλο όμως παίζει και το είδος του χαμόγελου. Σύμφωνα με την Tonia Renyam συγγραφέα του βιβλίου «The Power of Body Language How to Succeed in Every Business and Social Encounter» υπάρχουν δύο ήδη χαμόγελων, το ψεύτικο και το αληθινό. Η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου είναι ότι το αληθινό χαμόγελο είναι αυτό που αυξάνει την ελκυστικότητα και σου χαρίζει πόντους στην επικοινωνία, πράγμα που μπορεί εκτός από τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις να λειτουργήσει θετικά και στις επαγγελματικές του σχέσεις.

Πώς ξεχωρίζει, όμως, το ψεύτικο από το αληθινό χαμόγελο;

Όπως εξηγούν οι ειδικοί το ειλικρινές χαμόγελο είναι πιο πλατύ, επιτρέπει στα δόντια να φαίνονται, ενώ συμμετέχουν σε αυτό και τα μάτια μέσω της εκφραστικότητάς ή της λάμψης τους. Πόσοι, όμως, είναι εκείνοι που καταπιέζουν ή δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους ένα ειλικρινές χαμόγελο επειδή νιώθουν ανασφάλεια για την εικόνα των δοντιών τους και κυρίως γιατί θεωρούν ότι το χαμόγελό τους δεν είναι αρκετά λευκό; Μήπως ανάμεσά σε αυτούς είσαι κι εσύ;

Αν ναι, σου προτείνουμε να κάνεις το πρώτο βήμα για πιο λευκά δόντια με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο. Ποιος είναι αυτός;

Η Luxurious Whitening Dental Care

Μία οδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες που λευκαίνει τα δόντια απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες και δυναμώνει την αδαμαντίνη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί πιο λευκό χρώμα. Επιπλέον, προλαμβάνει τον τερηδονισμό και αφήνει αίσθημα φρεσκάδας στο στόμα και στην αναπνοή.

Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι μεταξύ άλλων ένα ελκυστικό χαμόγελο είναι ένα υγιές χαμόγελο.

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.