Κέικ μανταρίνι με μαύρη σοκολάτα; Ή μήπως πάστα φλώρα τυριού; Τι είναι το κροκ μαντάμ και πόσα ξέρεις για τα αβγά; Πώς θα φουσκώσεις το ψωμί και τι είναι το baking powder; Πόσες φορές διαβάζεις μία συνταγή και ενώ βλέπεις τη φωτογραφία του τελικού αποτελέσματος, δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να την εκτελέσεις;

Οι μαθητές ενός δημόσιου ειδικού σχολείου αποτέλεσαν έμπνευση για μια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής. Το νέο βιβλίο του Γιώργου Ευγενειάδη, “Απλά και Διαφορετικά – Συνταγές Αρτοζαχαροπλαστικής σε Διαφορετική Διάσταση” αποδεικνύει ότι όλοι μπορούν να μαγειρέψουν και να εκτελέσουν υπέροχες και γευστικές συνταγές. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες τους θα μάθεις να μαγειρεύεις εύγευστα, γλυκά και διασκεδαστικά, χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά. Χωρίς ζυγαριά! Τόσο απλά. Και τόσο Διαφορετικά. Γιατί η απλότητα και η διαφορετικότητα είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.