Επειδή για κάποια παιδιά, ακόμη και η πιο μικρή κίνηση δεν είναι αυτονόητη, για μία ακόμη χρονιά, μέσα από την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ο Όμιλος ΑΝΤ1, «Κάνει την αγάπη πράξη», βοηθώντας τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσουν τις θεραπείες τους! Πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. 

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας από σταθερό (Χρέωση €2,60 ανά κλήση) ή κινητό (Χρέωση €2,48 ανά κλήση, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) ή στέλνοντας με SMS (χρέωση €2,48 ανά SMS πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) τη λέξη ΕΛΕΠΑΠ στο 19811, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αγάπη στα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Ας δείξουμε τη στήριξή μας σε ένα «Γενναίο Παιδί» και ας το βοηθήσουμε να κάνει μικρά ή μεγάλα «Βήματα Ζωής». Γιατί μαζί, μπορούμε να κάνουμε την αγάπη πράξη!

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, με επίκεντρο το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, με στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη και στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο, από το 1937, παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά. Τα 6 άριστα εξοπλισμένα παραρτήματα της σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο), στοχεύουν στη βοήθεια βρεφών και παιδιών με αναπηρία, αλλά και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής», μέσα από θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση. Οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στέκονται δίπλα στα παιδιά και τα βοηθούν να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να επιτύχουν την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα στέκεται δίπλα στις οικογένειες των Γενναίων Παιδιών της, σε κάθε τους βήμα, πλαισιώνοντάς τις και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Διάβασε ακόμα:

Ραδιομαραθώνιος 2019 Από Τον Ρυθμό 949!

Μοιράσου Τη Δύναμη Της Ευχής