Μέσα από τη νέα μας ενότητα «Το Thrive προτείνει», η ομάδα του Thrive σου προτείνει ιδέες και δράσεις που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

Η τολμηρή προσωπικότητα και η αστείρευτη ενέργεια του γνωστού μοντέλου αποτυπώνονται στα σχέδια και στην καμπάνια της συλλογής Reebok x Gigi Hadid Trail, και μας παρακινεί να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας με στυλ και φαντασία και να αφεθούμε στην ελευθερία της κίνησης όπως όταν ήμασταν παιδιά. Γιατί όντως τα νέα ρούχα και παπούτσια της Reebok x Gigi Hadid Fall/Winter 2019-2020  συνδυάζουν την κληρονομιά τηςReebok από τα 90s με τις παιδικές αναμνήσεις της Hadid από την ύπαιθρο.

Εμπνευσμένα από τη φύση και την ύπαιθρο μπλέκουν υπέροχα το φως, τα χρώματα και τη λιτότητα του παρελθόντος με την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα του μέλλοντος. Οι ασορτί φόρμες, οι εναλλακτικές αμάνικες μπλούζες, τα μπουστάκια με έναν ώμο και τα νέα σνίκερς DMX 2k Zip με φερμουάρ θα σε σηκώσουν σίγουρα από τον καναπέ και θα σε κάνουν να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια στον κόσμο του fitness. 

Θα τα βρεις στο www.reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.