Η Thrive είναι μία βασισμένη στην επιστήμη εφαρμογή που καταπολεμά την επαγγελματική εξουθένωση, με μία ολιστική προσέγγιση. Ενσωματώνουμε την ευεξία στην καθημερινή ροή εργασιών και συναντάμε τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται, σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντάς τους εργαλεία μείωσης του άγχους, αφηγήσεις που εμπνέουν και επιστημονικά τεκμηριωμένα Μικροβήματα, που τους βοηθούν να χτίσουν καλύτερες συνήθειες.

Πρόκειται για ένα Σύστημα Αλλαγής Συμπεριφοράς, σε πραγματικό χρόνο που περιλαμβάνει:

1.Έρευνα Thrive Pulse

Ένα ερωτηματολόγιο που μετρά τον κίνδυνο εμφάνισης burnout, καθώς και την ψυχική ανθεκτικότητα των υπαλλήλων σας και στοχεύει σε έγκαιρες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ατομικής και οργανωσιακής ευημερίας.

2.Thrive Σήμερα

Τα χαρακτηριστικά Μικροβήματα της Thrive, είναι μικρά, επιστημονικά τεκμηριωμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε συνήθειες που θα βελτιώσουν σημαντικά τη ζωή σας, ενώ το διαδραστικό περιεχόμενο σας εμπνέει και σας καθοδηγεί στο δρόμο της ευεξίας. Οι εξατομικευμένες προκλήσεις σας βοηθούν να Μάθετε, να Επαναφορτισθείτε ή να ξεκινήσετε μία Πρόκληση για να δημιουργήσετε υγιεινές συνήθειες σε έξι τομείς: Επαναφόρτιση, Διατροφή, Κίνηση, Συγκέντρωση, Χρήματα και Επαφή. 

3.Thrive Μάθηση 

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στο είδος τους μαθήματα και διαβάστε άρθρα που δημιουργήθηκαν για να σας κάνουν να περάσετε από την θεωρία στην πράξη.

Η Θεματολογία των Μαθημάτων:

Thriving Across Our Differences: Δημιουργήστε ένα περιβάλλον συμπερίληψης, στο οποίο ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του

Nourish to Thrive: Αποκτήστε συνήθειες διατροφής που βελτιώνουν την σωματική, ψυχική και γνωστική σας υγεία

Thriving Families: Μειώστε το αίσθημα της ανισότητας και δημιουργήστε ένα κλίμα ισότητας στο σπίτι και στη δουλειά

Thriving Together: Δημιουργήστε μία κουλτούρα συμπερίληψης και υποστηρίξτε τους άλλους δείχνοντας τον πιο ανθεκτικό και ευέλικτο εαυτό σας με ειλικρίνεια με ενσυναίσθηση

Thriving Mind: Αναγνωρίστε τα δικά σας ατομικά σημάδια του στρες και αποκτήστε καλύτερη ψυχική υγεία και ανθεκτικότητα

Thriving Kids: Βοηθήστε τα παιδιά να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν την ψυχική υγεία και να βάλουν όρια στην τεχνολογία

Thriving Performance: Ανακαλύψτε την επιστημονικά τεκμηριωμένη σύνδεση μεταξύ ευεξίας και αποδοτικότητας

Thriving στη Δουλειά: Ξεκλειδώστε τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας και προσπαθήστε να είστε ο καλύτερος εαυτός σας στο γραφείο, βάζοντας όρια και επενδύοντας στις σχέσεις σας. 

Thriving σε Αβέβαιους Καιρούς: Ενώ δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε όλα όσα συμβαίνουν, αυτό που μπορούμε να ελέγχουμε είναι η αντίδρασή μας.

Thriving Onboarding: Καλλιεργείστε μια κουλτούρα ευεξίας και ανθεκτικότητας από την πρώτη ημέρα για να ενισχύσετε την παραμονή και τη δέσμευση σε ένα κόσμο που αλλάζει

4.Thrive Προκλήσεις

Προκλήσεις που αυξάνουν τη δέσμευση μέσω της έμπνευσης από συναδέλφους και παρακινούν τους εργαζόμενους, δημιουργώντας μία ομάδα.

5.Thrive Reset

Μειώστε το άγχος σε μόλις 60 δευτερόλεπτα με εικόνες, μουσική και φράσεις που σας ηρεμούν και σας κάνουν χαρούμενους.

Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ολιστικά την επαγγελματική εξουθένωση και να βοηθήσετε τους ανθρώπους σας να ευημερήσουν, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.