Η δυσάρεστη γεύση ή οι οσμές στο νερό που καταναλώνετε, η προστασία του περιβάλλοντος (όχι άλλα μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό), καθώς και η προστασία της υγείας σας. Κύριος σκοπός είναι να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με τα στοιχεία του νερού τής περιοχής, που μπορεί να είναι βλαβερά για το σώμα σας, όπως βαρέα μέταλλα, νιτρικά, χημικά και μικροβιακά φορτία. Πώς μπορείτε όμως να ξέρετε την πραγματική ποιότητα του νερού της περιοχής σας, όταν αυτό θεωρητικά έχει αξιολογηθεί κατάλληλο ως πόσιμο;

Η Real Water είναι η εταιρεία φίλτρων νερού που δίνει τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Εστιάζει δηλαδή στην ποιότητα του νερού δικτύου τής κάθε περιοχής. Με βάση αυτές τις πληροφορίες συστήνεται στον καταναλωτή και η επιλογή του καταλληλότερου συστήματος επεξεργασίας του πόσιμου νερού.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση της Real Water

Η Real Water  αξιολογεί το πρόβλημα του νερού δικτύου τής κάθε περιοχής. Ξεκινώντας με αυτό το κριτήριο, η επιλογή του καταναλωτή γίνεται πολύ πιο εύκολη. Μάλιστα, όπου δεν υπάρχει αρκετή πληροφόρηση, η εταιρεία επικοινωνεί με τους αρμόδιους φορείς για τις απαραίτητες αναλύσεις νερού. Η Real Water μπορεί να αναλάβει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την αρχή, ενημερώνοντας με χημικές αναλύσεις νερού για τα συγκεκριμένα προβλήματα της περιοχής του ενδιαφερόμενου. Αυτός δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για να επιλέξετε την Real Water.

Για ποιους άλλους λόγους να επιλέξετε την Real Water;

Η Real Water προφέρει, χωρίς πρόσθετη χρέωση, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης που αποτελείται από σωστή ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη. 

Συγκεκριμένα, οι παροχές που προσφέρει η εταιρεία είναι:

  • Πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα του νερού δικτύου τής περιοχής τού ενδιαφερόμενου.
  • Βοήθεια στη σωστή επιλογή φίλτρου ανάλογα την περιοχή, τα άτομα, την εξοικονόμηση του χώρου του, τον τρόπο χρήσης που επιθυμεί κ.α.
  • Μεταφορά και εγκατάσταση του φίλτρου νερού, που θα επιλεγεί, από τεχνικό μας, ανάλογα την περιοχή και κατόπιν επικοινωνίας. 
  • Εξυπηρέτηση σε σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις και τις γύρω περιοχές τους. 
  • Πλήρης τεχνική ενημέρωση για τη σωστή λειτουργία του φίλτρου και τι πρέπει να προσέξει ο χρήστης.
  • Έγκαιρη ενημέρωση για την ημερομηνία αντικατάστασης των φίλτρων και για την ανάγκη συντήρησης της συσκευής.
  • Αντικατάσταση των φίλτρων και συντήρηση της συσκευής από τεχνικό της εταιρίας μας. 
  • Απολύμανση εσωτερικά και εξωτερικά τής συσκευής. Επίσης, ο τεχνικός μας ελέγχει για τη σωστή λειτουργία της συσκευής μετά από κάθε αλλαγή των φίλτρων. 
  • Επίσκεψη για κάθε βλάβη, οι οποίες είναι σπάνιες και συνήθως μικρές και επομένως τις περισσότερες φορές δεν φέρουν χρέωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Real Water προσφέρει φίλτρα νερού και ψύκτες νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση με καταστήματα σε Πάτρα και Τρίπολη στην Πελοπόννησο, με έναν και βασικό κύριο σκοπό: να προσφέρει στην ελληνική αγορά μία πλήρη ποικιλία προϊόντων που θα καλύπτει κάθε ανάγκη όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα προϊόντα της φέρουν πιστοποιήσεις αξιοπιστίας από παγκόσμιους οργανισμούς. 

Διάβασε ακόμα:

Φίλτρo νερού: Τι πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για να επιλέξεις το κατάλληλο

Παγκόσμια Ημέρα Νερού: 7 οφέλη του νερού στην υγεία μας σύμφωνα με την επιστήμη

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.