Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Γιατί να μην αναπολείς τη νεότερη εκδοχή του εαυτού σου.
-Ποιοι είναι οι σύμμαχοί σου για λαμπερή επιδερμίδα.


Όσον ενθουσιασμό κι αν νιώθεις για τον ερχομό του νέου έτους δεν παύεις να αισθάνεσαι και μια μικρή μελαγχολία. Ένας ακόμα χρόνος προστίθεται στη ζωή σου, μαζί με τα σημάδια του πάνω στο δέρμα σου.

Πόσο θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω μόνο και μόνο για να δεις την όψη σου πιο φρέσκια;

Και καθώς κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη αναρωτιέσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες το δέρμα σου στον καθρέφτη νεανικό, σφριγηλό, ξεκούραστο και λαμπερό. 

Κι όμως η FREZYDERM έχει να σου προτείνει κάτι διαφορετικό. Αντί να αναπολείς τη νεότερη εκδοχή του εαυτού σου, μπορείς να δεις την αλλαγή του χρόνου και της νέας δεκαετίας με άλλο μάτι. Να αποτελέσει αυτή η αλλαγή του χρόνου την αφετηρία για να υιοθετήσεις τις συνήθειες που θα επιστρέψουν τη λάμψη στο πρόσωπό σου. 

Οι σύμμαχοι της λαμπερής επιδερμίδας 

Να μην ξεχνάς να πίνεις νερό, να αυξήσεις την πρόσληψη φρούτων και λαχανικών, να επιδιώκεις να κοιμάσαι επαρκώς, να κόψεις το κάπνισμα και να φροντίζεις για την αντηλιακή σου προστασία όλο το χρόνο. Κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις, εκτός από καλύτερη υγεία, και πιο υγιή επιδερμίδα. 

Όμως αυτή δεν είναι η μόνη πρόταση που έχει να σου προτείνει η FREZYDERM για να αντιστρέψεις τον χρόνο, αφού έχει τη λύση που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πίσω το πρόσωπο που ονειρεύεσαι άμεσα. Η νέα καινοτομική της πρόταση περιλαμβάνει την προσθήκη cream boosters στην καθημερινή σου κρέμα. Μία μόνο σταγόνα μπορεί να boostaρει την δράση της κρέμας σου, εξασφαλίζοντας μοναδική αναδόμηση στο πρόσωπό σου. Επιλέγοντας, μάλιστα, τον συνδυασμό κρέμας και cream booster από τη σειρά της FREZYDERM, θα έχεις πολύ απλά πετύχει να κάνεις το τέλειο τελειότερο. 

Η πρόταση της FREZYDERM για τέλειο νεανικό πρόσωπο

 Βήμα 1: FREZYDERM Face Tightener Cream Booster

Εμπλουτίζει με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά την καθημερινή κρέμα προσώπου, ενισχύει το δίκτυο των δομικών πρωτεϊνών και τη δερματική πυκνότητα με αποτέλεσμα 13 φορές πιο σφιχτή επιδερμίδα. Επίσης, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση που οφείλεται σε βιολογική γήρανση ή σε απότομο αδυνάτισμα και την καμπτική στάση του λαιμού.

Βήμα 2: FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Night Cream

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας εξειδικευμένη να δρα κατά τn διάρκεια της νύχτας, όταν τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται. Μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, με αποτέλεσμα 71% λιγότερες ρυτίδες, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και μιμείται τη δράση τηs “ορμόνns νεότnταs” για τnν παραγωγή κολλαγόνοu.

Δες πώς να τα εφαρμόσεις εδώ.

Πώς να βρεις τι σου ταιριάζει

Για να βρεις, ανάλογα με την ηλικία σου και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, τον συνδυασμό κρέμας και booster που σου ταιριάζει, επισκέψου το https://www.frezydermperfection.gr/ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Διάβασε ακόμα:

Οι Καθημερινές Συνήθειες Που Προασπίζουν Την Υγεία Σου

Οι «Βόμβες Υγείας» Που Πρέπει Να Βάλεις Στο Πιάτο Σου Για Να Μην Αρρωσταίνεις

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.