Ζούμε σε μια εποχή με τόσο έντονους ρυθμούς και αυτό έχει ως αντίκτυπο να έχουμε χάσει την πραγματική επαφή με τον εαυτό μας. Τρέχοντας να προλάβουμε τα πάντα, έχουμε πάψει να είμαστε παρόντες στη στιγμή, και αυτό έχει ως αντίκτυπο να δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα μας. Αδυνατούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας.  

Με αυτό το βιβλίο μπορείς:  

• Να θέσεις στόχους με βαθιά και ουσιαστικά νοήματα  

• Να ανακαλύψεις τις πραγματικές πτυχές του εαυτού σου  

• Να αναστοχαστείς


Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας.  Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι πιστοποιημένος  σύμβουλος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσα από την εξειδίκευση του  στη συμβουλευτική & στο Life coaching και έχει εκπαιδευτεί στη γνωσιακή  – συμπεριφοριστική θεραπεία (CBT). Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με το business coaching και το mentoring μέσα από τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πολυτεχνείο Κρήτης με θέμα «Κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη» με ειδίκευση στις  συγκρούσεις στο χώρο εργασίας και στη διοίκηση ολικής ποιότητας. Είναι κάτοχος  παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως  εισηγητής σε ομιλίες για θέματα συμβουλευτικής. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα διαχείρισης  ανθρώπινου δυναμικού, επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών καθώς και σε ζητήματα  οργάνωσης χρόνου. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων. Αρθρογραφεί σε  διάφορα sites, περιοδικά αλλά και εφημερίδες. 

Διάβασε ακόμα:

Οι ερευνητές του Harvard αποδεικνύουν ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι αναζητούν τον σκοπό, όχι το πάθος

Πώς να βγεις πιο δυνατός από τα λάθη σου – Η Νο 1 στρατηγική

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.