Σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον πλανήτη ζουν με κάποια ψυχική διαταραχή.

Σχεδόν 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο.

Περισσότεροι από 264 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από κατάθλιψη.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την πανδημία COVID-19.

Η ψυχική μας υγεία επηρεάζεται και απειλείται καθημερινά από κοινωνικούς, ψυχολογικούς και βιολογικούς παράγοντες πλήττοντας αναπόφευκτα την επαγγελματική μας απόδοση και την προσωπική μας ευημερία φέρνοντας την αποτελεσματική διαχείριση του στρες και την γενικότερη ψυχική μας ευεξία στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας.  

Με ολοένα και αυξανόμενη την ανάγκη διαχείρισης του άγχους στην εποχή της πανδημίας και της ομαλής προσαρμογής στη “Νέα Κανονικότητα” η Thrive Global Greece θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 17.00, ένα webinar (διάρκειας 1 ½ ώρας) με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής μας υγείας και ευεξίας.

H Thrive Global συνεργάζεται με το Stanford University. Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια στοιχείων της νευροεπιστήμης και των ερευνών του κορυφαίου πανεπιστήμιου θα αναλυθούν περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα που απειλούν την ψυχική μας υγεία, έναν από τους τέσσερις πυλώνες της Thrive, και θα δοθούν τρόποι επαναπροσδιορισμού και αλλαγής προτύπων που μπορούν να μας ωφελήσουν. 

Τα μικροβήματα της Thrive μπορούν να μας οδηγήσουν στην ψυχική ευεξία που όλοι έχουμε ανάγκη για να εξελιχθούμε και να ευημερήσουμε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή. 

Κάνε λοιπόν το πρώτο βήμα και δήλωσε συμμετοχή… 

Τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε μαζί!

Διάβασε ακόμα:

Ψυχολόγοι απαντούν: Γιατί κάθε μέρα μοιάζει να είναι ίδια με τις άλλες και τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις

Η πανδημία επιταχύνει την κρίση της ψυχικής μας υγείας