Υπάρχει άπειρο υλικό που μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το πώς να επιτύχετε, πώς να κερδίσετε χρήματα, πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και πώς να ενισχύσετε την καριέρα σας. Στις μέρες μας, δεν λείπουν οι άνθρωποι που διδάσκουν τους άλλους πώς να είναι επιτυχημένοι, αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων που μελετά αυτό το υλικό δεν οδηγείται συχνά στην επιτυχία.

Ευκαιρίες επιτυχίας μπορεί να σας παρουσιάζονται καθημερινά, αλλά είναι κωδικοποιημένες σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε. Στόχος του βιβλίου “Επιτυχία από το μηδέν” του Nick Ruiz, είναι να σας διδάξει πώς να μιλάτε άπταιστα τη γλώσσα της επιτυχίας και της ευκαιρίας, ώστε να κατακτήσετε αυτόν τον νέο κόσμο, τον οποίο πλέον θα αντιλαμβάνεστε με πλήρη σαφήνεια.

Το βιβλίο καλύπτει τη δημιουργία πραγματικής επιτυχίας από το μηδέν. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στην αφετηρία από άποψη γνώσεων, οικονομικής κατάστασης ή εργασιακού επιπέδου. Δεν έχει σημασία αν κηρύξατε πτώχευση χθες. Μάλιστα, το να βρίσκεται κάποιος «στο μηδέν» είναι απολύτως εντάξει επειδή, στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση με το αν θα γίνει επιτυχημένος ή επιτυχημένη. Το σημείο εκκίνησης δεν σημαίνει τίποτα, αρκεί να αναπτύξετε στρατηγική σκέψη και να καλλιεργήσετε την κατάλληλη ψυχολογία που παράγει επιτυχία και ευκαιρίες.

Ο Nick Ruiz έχει κατορθώσει δύο φορές να επιτύχει από το μηδέν: ξεκίνησε στον κλάδο της αγοράς ακινήτων στα τέλη της εφηβείας του και μέχρι τα 25 του είχε δημιουργήσει καθαρή αξία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η μεγάλη κρίση στην αγορά ακινήτων και η οικονομική ύφεση του 2008 συνέθλιψαν την επιχείρησή του και τελικά τον οδήγησαν σε χρεοκοπία. Αφού έμεινε εντελώς απένταρος για ένα μικρό χρονικό διάστημα, άρχισε γρήγορα να εφαρμόζει τη στρατηγική σκέψη και τη σοφία που είχε αποκτήσει από την πολυετή επιχειρηματική του εμπειρία και ανέκαμψε. Λίγο καιρό μετά την πτώχευση, ήταν σε θέση να ξαναδημιουργήσει πολύ γρήγορα την επιχείρησή του, αρχικά μέσω περιορισμού του εύρους εργασιών. Λόγω της φήμης του για επιτυχία από το μηδέν, τόσο στο ξεκίνημά του αλλά και εκ νέου μετά από πλήρη οικονομική καταστροφή, είναι σε θέση να δείξει πραγματικά στους ανθρώπους πώς να δημιουργήσουν επιτυχία από το μηδέν, ανεξάρτητα από το ποια είναι η αφετηρία τους.

Με αυτό το βιβλίο:

-Κατανοούμε την αξία των δοκιμών και των γρήγορων κινήσεων.

-Λαμβάνουμε υπόψη τους νόμους της οικονομικής ανάπτυξης.

-Συνειδητοποιούμε  ότι δεν υπάρχουν κανόνες.

Για να λαμβανεις τα καλύτερα άρθρα μας στο email σου, γράψου στο Newsletter μας.

Διάβασε ακόμα:

Πώς να βγάλεις το άγχος από τη ζωή σου αποκτώντας ευτυχία και ηρεμία

Μεγάλο πράγμα να ξέρεις τι δεν θέλεις

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.