Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Together We Create, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με τους νεότερους εθελοντές της, προσκάλεσαν την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα να αγκαλιάσει μια νέα ενέργεια. Με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου της Ένωσης, η ταλαντούχα δημιουργός ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και σχεδίασε ένα συλλεκτικό γυναικείο ολόσωμο μαγιό και ασορτί Mini Me παιδικό surfsuit, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για τη σίτιση των άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Credit: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

Με πηγή έμπνευσης το γαλάζιο του ανέφελου ουρανού, σύμβολο αισιοδοξίας, αθωότητας και αρμονίας, η δημοφιλής σχεδιάστρια μαγιό επέλεξε ένα από τα signature διαχρονικά σχέδια του brand Stefania Frangista, το Madison one-piece, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και του χάρισε μια ρομαντική παστέλ σιέλ απόχρωση, θέλοντας να μετουσιώσει το δικό της μήνυμα ελπίδας και χαράς. Αντίστοιχα, το μακρυμάνικο Mini Me Lily surfsuit από ειδικό ύφασμα με UPF50 Protection, είναι ιδανικό για την τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών πρωταγωνιστριών της ζωής μας, εξασφαλίζοντας στυλ αλλά και ανέμελα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο.

Credit: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

Τα limited edition μαγιό κυκλοφορούν σε 150 γυναικεία τεμάχια και 60 παιδικά, και θα διατίθενται μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων www.stefaniafrangista.comwww.kalogirou.com και www.atticadps.gr, καθώς και στα πολυκαταστήματα AtticaCity Link και Attica Golden Hall, έως τις 31 Αυγούστου 2021.

Λίγα λόγια για το Together we Create

Η πρωτοβουλία “Together we Create” δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία “Together we Create” δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση νέους που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της, με το δικό τους τρόπο.  

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»:

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Για την κοινωνική της προσφορά,η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών . 

Διάβασε ακόμα:

Ζωή χωρίς πλαστικά

“Υιοθέτησε μια παραλία”