Οι ανάγκες των ασθενών αλλάζουν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και οι ίδιοι οι ασθενείς καλούνται να προσαρμοστούν και να διαχειριστούν τη νέα αυτή πραγματικότητα που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19. Με οδηγό αυτές τις ανάγκες εν μέσω αυτών των ιδιαίτερων συνθηκών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: «COVID-19 & Καρκίνος Μαστού».

Στόχος των σεμιναρίων είναι οι γυναίκες-ασθενείς με καρκίνο μαστού, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, να έχουν τη στήριξη και την ενημέρωση που χρειάζονται, με σαφήνεια και αξιοπιστία, στο πλαίσιο της έκτακτης συγκυρίας της πανδημίας του COVID-19, που έχει προσθέσει στη ζωή τους έναν ακόμη σοβαρό και δύσκολο ως προς τη διαχείρισή του παράγοντα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και ειδικούς επιστήμονες και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού.

Πρόγραμμα σεμιναρίων

30 Απριλίου 2020 • 18:00 – 20:00 «COVID-19 και καρκίνος μαστού: Τι χρειάζεται να προσέχουν οι ασθενείς». Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

7 & 14 Μαΐου 2020 • 12:00 – 14:00
«COVID-19 και καρκίνος μαστού: Η αντιμετώπιση των συναισθηματικών δυσκολιών εν μέσω πανδημίας». Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Διάβασε ακόμα:

Γίνε εθελοντής για την αντιμετώπιση του COVID-19

Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δίπλα τους