Το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλλίστη. Από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και για τα επόμενα 3 χρόνια, ένας φοιτητής/φοιτήτρια θα έχει την ευκαιρία να σπουδάσει Μουσική /Μουσική ερμηνεία. Καθώς οι επιλογές σταδιοδρομίας στη μουσική σήμερα περιλαμβάνουν μια ποικιλία επαγγελματικών τομέων που αναπτύσσονται συνεχώς, το σταθερό και ποικίλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο που προσφέρει το Deree θα αποτελέσουν ενα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε όσους ακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό.

Η υποτροφία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο, που επί του παρόντος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να αποκτήσει χρήσιμες δεξιότητες, απαραίτητες για να αξιοποιήσει προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες θα ήταν απρόσιτες γι’ αυτόν διαφορετικά. Το 2021, μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την πανδημία και ο κόσμος υποφέρει από τις επιπτώσεις της, η δημιουργία ευκαιριών για νέους ανθρώπους είναι πιο σημαντική από ποτέ. 

Σχετικά με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλλίστη 

Η Καλλίστη ιδρύθηκε το 2016 από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση με κεντρικό στόχο να συνεχίσει, μέσα από έναν διαφορετικό δρόμο, το έργο του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, ο οποίος με την 25ετή θητεία του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατάφερε να αναδείξει και να προστατεύσει την περιβαλλοντική φυσιογνωμία της Βουλιαγμένης και παράλληλα να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής με έναν υποδειγματικό και πρότυπο τρόπο. Στην επιδίωξή του να διευρυνει τις αξίες αυτές, ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λατσης, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για επένδυση στην εκπαίδευση και τη σημασία της για νέους ανθρώπους που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα, βασίζεται στο δικό του πλέον επιχειρηματικό πεδίο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τη ναυτιλία, τη μουσική βιομηχανία και τις κινηματογραφικές παραγωγές και αποφάσισε η Καλλιστη να προσφέρει περαιτέρω στην ελληνική κοινωνία μεσω της χορήγησης υποτροφιών.

Διάβασε ακόμα:

Walk for wishes 2021: ένας εικονικός περίπατος για τα παιδιά Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος)

«Εγώ δεν έχω μαμά» – Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε ένα παιδί που βιώνει την πιο δύσκολη απώλεια

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.