Οι φρυγανιές Crisp Bread με το πρωτοποριακό σχήμα, είναι οι τραγανή απόλαυση που έλειπε από τη διατροφή μας. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά αλλά με πρωτεΐνες και αγνές πρώτες ύλες, οι φρυγανιές Crisp Bread ήρθαν για να μας προσφέρουν μία εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, με αξεπέραστη γεύση και υψηλή διατροφική αξία.

Είτε μόνες τους, είτε σαν συνοδευτικό για σούπες και σαλάτες, στο πρωινό και στο γεύμα στο γραφείο, στο σχολείο αλλά και πλάι σε ένα πλατό τυριών, οι φρυγανιές Crisp Bread προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία απόλαυσης που θα γίνει εμμονή.  

CRISP BREAD με παντζάρι
Λεπτές και τραγανές φρυγανιές ψημένες στον φούρνο με γεύση παντζάρι και με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Είναι απόλυτα Vegan και πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.


CRISP BREAD με σουσάμι
Λεπτές και τραγανές φρυγανιές ψημένες στον φούρνο με σουσάμι και αλεύρι σίτου. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι απόλυτα Vegan και πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

CRISP BREAD με τυρί
Λεπτές και τραγανές φρυγανιές ψημένες στον φούρνο με τυρί και αλεύρι σίτου. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

CRISP BREAD Βιολογικό πολύσπορο 
Λεπτές και τραγανές φρυγανιές ψημένες στον φούρνο με σουσάμι, παπαρουνόσπορο, λιναρόσπορο και βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

CRISP BREAD Βιολογικό σουσάμι 
Λεπτές και τραγανές φρυγανιές ψημένες στον φούρνο με σουσάμι, και βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Αναζητήστε τις στα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος, Σκλαβενίτης και Κρητικός καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα των Crisp Bread στο facebook και τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Διάβασε ακόμα:

Όταν η υγιεινή διατροφή παύει να είναι υγιεινή!

Πώς να οργανώσεις το περιβάλλον σου για να κάνεις υγιεινές διατροφικές επιλογές

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.