Χειμώνας ίσον τζάκι, κουβερτούλα, ζεστά ροφήματα και χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επειδή δεν υπάρχει ιδανικότερη περίοδος για όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας και ιδιαίτερα στο σπίτι μας, έχεις σκεφτεί πώς μπορείς να το πιο ζεστό και πιο όμορφο; Τόσο, που να μην θέλεις να το αποχωριστείς στιγμή.

Η νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ, θα δώσει άλλη σημασία στη χαλάρωση και τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Όμορφα, διαχρονικά και λειτουργικά έπιπλα σε σκανδιναβικές γραμμές, αλλά και διακοσμητικά θα προσθέσουν εντυπωσιακές πινελιές και νότες κομψότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και θα σε κάνουν να μην θέλεις να βγεις από το σπίτι αυτόν τον χειμώνα!

Με βασική φιλοσοφία να φέρει τους ανθρώπους κοντά, η συλλεκτική σειρά VÄRMER φροντίζει για την άνεσή σου με χρώματα και υφές που αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο τις πιο κρύες μέρες του χρόνου και κάνουν τις βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους σου, να ξεχωρίζουν.

Ανακάλυψε τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.